BLANDA FØLELSER

Denne dagen her har det skjedd ting som påvirker humøret mitt og som påvirker evnen min til å fokusere akkurat i dette øyeblikket. Jeg hadde tenkt til å skrive et langt og personlig innlegg om fra før jeg startet å trene for 3 år siden pga et brudd og til nå, men jeg kjenner energien er sugd ut av meg og jeg trenger å nullstille hjernen min litt. Jeg sitter her å bare stirrer på skjermen og det er så sjukt vanskelig fordi bare for noen timer siden så var jeg på topp og jeg hadde lyst til å gjøre alt på en gang med verdens største smil om munnen.

Jeg har så mye planer og drømmer nå at det koker over, men fordi denne dagen var som et slag midt i trynet så må jeg bare sone ut og nullstille meg til en ny dag i morgen. Jeg tar et skritt tilbake og samler meg selv rett og slett. Det er rart hvordan en liten ting kan eskalere og plutselig er ting snudd på hodet. Nå skal jeg komme meg ut med Nova og dra på trening. Noen dager er trening mer enn å bare løfte på noen tunge vekter og rumpepump. Noen dager er det faktisk terapi..

Jeg opplever fortsatt litt problemer med bloggen. I dag får jeg ikke lagt inn bilder, men jeg håper dette ordner seg raskt! Det er et problem blogg.no har og ingenting jeg får fikset. Jeg har også heldigvis skaffet meg hjelp til å få orden på bloggen og designet så ting blir litt freshere og mer ryddig etterhvert. Jeg håper dere likte den nye headeren hvertfall! <3

#personlig #onsdag #livet

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg