MANDAG ON POINT!

Startet Mandagen på best mulig måte med jobbing på stranda! Herregud så digg sommer vi har hatt i år. Hva skal man med syden når det er så bra her hjemme. Jeg og Kim har funnet et supersted å bade hvor det seriøst ikke er en kjeft. Da blir a mor happy. Jeg er en av de som får litt angst av overfylte badestrender hvor man må ligge oppå naboen, så denne spot´en var perfekt. Selvom jeg deler livet mitt i sosiale medier er jeg veldig glad i privatlivet rundt meg i det daglige også. Haha.. Weird i know!

Heldig som jeg er har jeg verdens beste jobb som online coach hos Strongbody.no og jeg tok med meg mac´en hit og jobbet mens Kim fisket. Nova er storfornøyd for hun elsker vann og vi kaster ball til den store gullmedaljen.

Herlig å kunne hoppe i elva i lunsjen min og sitte med solsteika i ryggen mens jeg svarer på mail, lager trening og kostholdsplaner. #BLESSED . Gud å jeg er takknemlig for å kunne jobbe med det jeg brenner for.

I dag starter jeg på ny treningsplan og jeg er drit gira. Vi skal straks spise litt og komme oss på gymmen etterhvert. Can´t wait! Gleder meg til å komme tilbake til gode rutiner for etter jeg var på Gran Canaria har jeg fortsatt vært litt i feriemodus. Det har vært litt for mye kos og litt for lite trening, men det trengs innimellom det å. Men nå kjenner jeg at jeg er gira AF og med nytt program og ny slagplan mot høsten og våren er jeg ALL IN! 

Håper dere har hatt en super start på uken babes! Love ya!♥

#livet #sol #sommer #vann #strand #mandag #blogg #juli #hverdag #glad
  1. Hei! Ikke helt relevant ift innlegget, men prøver lykken likevel. Har hørt at en må spise 20 gran protein i et måltid for å bygge, stemmer dette? Hvordan greier du å få i deg protein som veganer? Har lyst å bli veganer selv, men er håpløs i matveien. Har du erfaring med veganske matplaner? Klem

  2. Anonym: Det er anbefalt å få inn jevne doser med 20-30g protein gjennom dagen ja 🙂 Jeg har spist mye soya, men må kutte det pga allergi så nå er jeg litt på tilbake på start igjen med proteinkildene mine mht vegansk mat. Linser, bønner, nøtter osv, men må forske litt mer. Hehe..

   Strongbody lanserer veganske matplanter i løpet av sommeren 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg