NEW IN – SPORTYSPICE

Reklame | www.x-life.no

Hey girlies! Herregud i dag har vært en spontan dag for å si det sånn. Er det et ord som beskriver meg så er det vel spontan. Jeg er den personen som ikke klarer å vente om jeg først bestemmer meg for noe og i dag så tattoverte jeg meg ikke bare 1 sted, men 2 steder. På kragebenet og på akillesen. Hehe.. Jeg gleder meg max til å ta ordentlige bilder og vise dere når plastikken er av. Jeg delte på snap og instastory så noen av dere har jo sett. Add meg på snap: CHRISUNIVERS

Jeg er SJUKT fornøyd og mens jeg kjørte oppover mot Jessheim bestemte jeg meg for hva jeg ville ha. Herregud, noen ganger ass. Og i morgen skal jeg tilbake for å pierce nesa mi. Midtlivskrise på gang her eller hva skjer liksom? Gotta love it. Jeg har alltid ønsket meg ring i nesa. Kan jo ikke gå gjennom livet og angre på at man ikke fulgte drømmer eller  ikke gjorde noe man hadde lyst til.

Anyway så tenkte jeg at jeg skulle dele www.x-life.no bestillingen min med dere! ELSKER denne pakken jeg satt sammen her og gleder meg så til å få det. Disse plaggene er basic, men kule. Passer til ALT! Som dere vet er ikke jeg noen fargerik person når det kommer til treningsklær. Om jeg bruker farger så er det armygrønt eller nudes/fersken/rosa som regel. Jeg liker å si “Personligheten min er fargerik nok så jeg trenger ikke farge på klærne i tillegg” hehe.. 

Hva synes dere? LOVE IT OR WHAT!!?
 

1. HER! // 2. HER! // 3. HER! // 4. HER! // 5. HER! // 6. HER! // 7. HER! // 8. HER! // 9. HER!  ↓

#juli #sommer #trening #fitness #aktiv #outfit #ootd #loveit #treningsklær #blogg #treningsblogg
4 kommentarer

Siste innlegg