5 TING OM MEG! BITCH WHAT?

5 OM MEG:

→ Jeg kopierer dialektene til folk. Sykt irriterende, men jeg klarer bare ikke la være. Jeg har et vennepar fra Kristiansand og når vi er sammen.. Ja, da snakker jeg flytende sørlending. Tror jeg selv hvertfall. Det høres jo helt jævli ut! Men jeg koser meg når jeg imiterer folk på den måten. Hiiiih…

→ Jeg får fort angst. Jeg sier ikke det bare fordi jeg skal være «kul» for jeg får inntrykk av at angst is the new black om dere skjønner. Alle har angst, alle er deprimerte, alle sliter dypt og inderlig. Og ja, selvsagt gjør folk det. Og på vegne av de som sliter skikkelig synes jeg det er stygt å se at folk bruker det som clickbait.

→ Jeg er en jævli god venn. En lojal og ekte venn. MEN.. Jeg har veldig lite filter så selvom jeg er en god venn kan jeg såre andre med ærligheten min. Jeg snakker uten å tenke over hva jeg sier som regel og det er noe jeg prøver å jobbe med for det er ikke alltid greit.

→ Jeg liker å ha familien nære. Jeg elsker å henge hos mamma og dem eller være med søstrene mine. Selvom det ikke skjer så ofte som jeg vil så blir jeg alltid sykt glad når vi er samlet og jeg elsker det!

→ Jeg ler er av mine egne ord enn andre.. Noen ganger synes jeg selv at jeg er den mest morsomme jævelen ever og kan knekke sammen om jeg får et bilde i huet eller sier noe teit på rappen. Mens folk bareeee… «bitch, what?». Jeg tenker sjeldent over hva jeg sier.
 

#hverdag #onsdag #meg #personlig #juni #blogg #livet
8 kommentarer

Siste innlegg