STORY OF MY LIFE!

Reklame | www.x-life.no

Hey babes, Herregud! Jeg har vært tidenes kjipeste kjærring den siste tiden, men sannheten er at jeg har jobbet RÆVA av meg for å være ajour til Ferien og jeg jobbet til klokken 04 i natt her på Gran Canaria. Mandagene er pleier jeg jo å sitte fra morgen til kveld og det er ikke noe anderledes her. Det som er digg med min jobb er at jeg kontoret mitt er hvor henn i verden jeg og mac´en min er♥ 

Jentene mine rapporterer jo til meg hver 7 dag i diett og treningsprogram og da er det viktig at jeg er tilgjengelig. Så jeg har jo selvsagt med mac´en så jeg får jobbet og blogget. Det er livet mitt rett og slett. Mange tenker kankje “å så slitsomt å jobbe på ferie” men når man ELSKER det man driver med så er det faktisk ikke jobb og det er ikke noe problem. Jeg har jo jobbet som F for å få ferdig planer så jeg kan dra på ferie med senkede skuldre for å gjøre det så chill for meg selv som mulig.

Nå kjenner jeg at skuldrene mine er senket og jeg er klar for å nyte sol og bading maks! Jeg fikset vippene mine i går tidlig i Oslo og var på Tøyen klokken 06:50. Da satt jeg på Tøyen Torg og jobbet til vippetimen min klokken 08:00 så det skal ikke stå på innsatsen for å si det sånn.


Sneakers URBAN // Joggebukse HER! // Crop hoodie i samme HER! (jeg har settet i alle farger! LOVE IT) 

Nå har AC vært å gått en tur, mens jeg har jobbet ferdig for morningen og vi skal straks ned til frokosten. Jeg skal vise dere hotelet etterhvert jeg babes så dere får se hvor vi er henn. Det er ganske digg for hotellet ligger rett ved stranden også er det et «voksen» hotel. Det vil si at det ikke er barn her. Hehe.. Nå høres jeg ond ut da, men det er jo ekstra chill rundt bassenget uten unger som tar bomba og skriker og skråler. En ting er jo hvis man har barn selv, da. Da blir det jo noe annet!

Og en annen ting.. Jeg stresspakket så SJUKT i går fordi tiden bare renner fra meg noen ganger, så jeg GLEMTE fuckings bankkortet mitt hjemme. ER det mulig. Jeg blir så flau over meg selv atte fy. Men det løser seg heldigvis siden AC er snill og lar meg vippse hun så får hun være “mammaen” med bankkort på tur. Haha.. Story of my life surrehue ass..

Vi sees på snap jenter! Husk å add meg på CHRISUNIVERS

 

#ferie #stress #hverdag #juni #kaos #livet #blogg
4 kommentarer

Siste innlegg