SHAME ON ME..

Okei jenter. Gårsdagen var INSANE og den var sjukt hektisk! Sorry dårlig snap og insta oppdateringer den siste tiden, men tiden løper seriøst bare fra meg og jeg spurter gjennom hverdagen. Jeg kjenner det skal bli sykt digg med 1 uke ferie på Mandag. I need it so bad. Hav, musikk, chill og god mat you are welcome! Kommer selvfølgelig til å trene der nede også, men det er jo fordi jeg liker det. Hehe.. Vi har hotell med gym så det er jo tipp topp.

I løpet av morgendagen skal jeg få redigert ferdig hva jeg spiser i løpet av en dag VEGANSK versjon. Jeg må minne dere på at jeg ikke spiser 100% vegansk ennå nå så don´t hate om dere ser jeg spiser meieri og egg. Jeg utforsker meg inn i de horisontene. for å si det sånn. Jeg synes det er kjempespennende og maten er veldig god. Det eneste drawbacket er at jeg får mye luft i magen og er mye oppblåst pga mye grønnsaker og bønner/soya. Jeg håper det går seg til så jeg slipper å se 4 mnd gravid ut. Jeg har lest mye om temaet og sett mye blogger og det som går igjen er at alle får en sånn fase i starten også går der seg ti når kroppen venner seg til det.

Det er viktig at jeg får ta dette i eget tempo og kose meg på veien mens jeg lærer masse. Jeg føler det kan være litt sånn “vegan politi” ute å går. Hehe.. Jeg la jo ut på instastory at jeg spiste potetgull og spøka med at “poteter tross alt er vegansk, haha” og jeg fikk så mange meldinger om at ikke alt potetgull er vegansk og litt sånn “shame on me” tendenser. Relax people! Selvsagt sjekket jeg at akkurat det potetgullet var vegansk fordi det kun inneholdt poteter, solsikkeolje og havsalt. Jeg setter meg mye inn i dette med vegansk kost. Det er ikke noe jeg gjør på tull.

Jeg vil lære meg alt jeg kan om vegansk kost og jeg og Coach Gunnar skal lage veganske planer gjennom sommeren. Og jeg vil sette meg mye mer inn vegansk kost og næring før vi publiserer og går ut med det, men dere som venter hang on for det her blir DRIT BRA!! Vi vil jo kunne gi dere det BESTE!

#hverdag #helg #veggis #veganer #livet #trening #livsstil #helse #mat #helg #juni
4 kommentarer

Siste innlegg