HEY ABS – MAGESIRKEL!

Reklame | www.x-life.no

Jeg skal være ærlig med dere å si at jeg sikkert har skulket magetreningen av og på i sikkert 1 år.. Over det å kanskje. Hehe.. Nå den siste tiden har jeg blitt litt bedre, men jeg har bare syntes det har vært så kjedelig! Men i går fikk jeg inn en skikkelig magesirkel og det var så digg! Jeg merker jo at magemusklene mine er litt i dvale, så jeg prøver å vekke litt liv i dem igjen. Hehe.. 

Magesirkelen bestod av: 

– V-Sit på benk 3 x 15↓
SUPERSETTES med: Russian Twist med 5 kg hantel 3 x 15 pr side (jeg teller til 30)
– Cable crunch – 3 x 12 + supersets hvor jeg gikk over på å gjøre den skrå 12 reps pr side (bilder) 

Når du utfører Cable crunch så er det viktig at det er tunge vekter, men ikke så tunge vekter at du drar med armer og alt annet enn magemusklene. Trekk håndtakene inntil deg foran skuldrene som om du holder en ryggsekk og hold hoften stabil i en posisjon mens du gjør en sit up bevegelse mot knærne dine. Tenk hele tiden at du skal ha spenn i magemusklene hele veien. OPP OG NED! Ikke slipp opp.

Når du skal gjøre den skrå varianten for å trene siden av magen så press begge albuene mot det kneet på siden du trener. Kjenn at det tar i siden og ikke slipp opp der heller. Hold spenn i muskelen hele veien. Og beklager for at det ser ut som at ræva mi spiser opp stolpen der, men jeg synes det er greit å sette rumpa inntil for da har jeg bedre kontroll på bekkenet mitt og holder det stødig. 

Jeg fikk filmet hele gårsdagens rumpe og mageøkt. Det kommer en YouTube video innen kort tid og den sinnsyke økten må dere bare prøve! Rumpeøkten bestod av 3 supersett og 1 trisett. Og jeg er så støl i dag atte fy faen! Så ikke glem å abonner på kanalen min og sett på varselsbjella på nye videoer!

Jeg har hatt Anne-Cathrine på besøk denne uken og på Mandag stikker vi på en aaalt for spontan ferie sammen. Så denne helgen må det pakkes og ordnes. Wæææh! Det løste seg bra med Nova for lillesøstera mi er ferdig på skolen og har sommerferie så hun skal bo hos meg den uken vi er borte. Ah.. ferie! Det er så sårt trengt da, dere aner ikke. 

Toppene våre HER! // Tights HER! // Sportsbh HER! har den i alle farger for den er BEST! // (Bjørn borg tights utsolgt)

#trening #livsstil #sunn #helse #hverdag #fitness #treningsblogg #juni #sommer
4 kommentarer
  1. Julie: Ja, jeg vet og jeg har så dårlig samvittighet. Jeg har bare ikke kapasitet til å holde på med alt om gangen så jeg har tatt meg litt vann over hode der mht til tiden jeg har i løpet av et døgn. Pengene skal fortsatt gå til dyrebeskyttelsen. Jeg må bre begynne å bruke det skikkelig. Jeg har masse som skal ut som ligger klart 🙂

  2. Du inspirerer meg på treningsfronten hver dag, Christine! Jeg er også ekstremt dårlig til å ta mageøvelsene mine, det er virkelig mitt evige hat-område å trene. Men disse tror jeg virkelig at jeg må prøve 🙂
   Så har jeg et spørsmål. Jeg kutter for tiden ned på kjøttforbruket. Jeg kommer nok ikke til å bli helt vegetarianer foreløpig, men kanskje på sikt. Første steget har vært flere kjøttfrie middager og å kutte ut kjøttpålegg.
   Men det blir så vanvittig mye ost på meg! Jeg varierer nå mellom ulike typer ost og egg. Men jeg blir så fryktelig matlei. Jeg vil jo også spise relativt sunt og mettende, så syltetøy o.l. er jo utelukket utenom en sjelden gang.
   Har du tips? Veganske alternativer er selvfølgelig også helt topp!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg