OWN YOUR LIFE!

Reklame | www.strongbody.no

Når man skal forandre livsstil så er ofte fokuset litt feil hos folk synes jeg. Det er alltid snakk om restriksjoner. Det er som regel alltid snakk om ting man IKKE kan gjøre og mat man IKKE kan spise. Og i mine øyne bunner det i et liv man IKKE kan leve.

La meg si det sånn. Det er mye snakk om quick fix kurer, slankepiller, et kosthold som består av typ 5 matvarer og et treningsprogram man gjerne hater. Som om det skal være så ekstremt som mulig for ellers er det ikke bra nok. Og da må jeg spørre? VIL FOLK HA DET JÆVLI? Vil folk ofre alt de er glad i for å “komme i form” og er det nødvendig?

Svaret er NEI.. 

Du trenger ikke spise lavkarbo, du trenger ikke kutte ut brød, pasta, potet, du trenger ikke sulte deg, du trenger ikke slutte å feste i ny og ned og du trenger ikke trene 5 dager i uken om du vil endre livsstil. HUSK! Det er en livsstil, IKKE en diett. Det skal ikke være et hardcore opplegg du gjør i 2 uker for å gå ned så mye som mulig i vekt. En vekt du ikke klarer å opprettholde for let´s face it, hvem faen klarer å opprettholde et liv med torsk,  brokkoli og 2 treningsøkter om dagen. INGEN. 

Når jeg startet å trene for 3 år siden så trodde jeg også at det var helt sinnsykt komplisert og at jeg IKKE kunne spise hva jeg ville lenger og at jeg IKKE kunne være sosial mht fest, ekstra kos og ferie for å få resultater. Og hva faen gjorde man i julen liksom? Det handler om balanse. Og med balanse mener jeg det å finne en type trening du liker, spise en sunn mat du trives med, og faktisk LIKE det du driver med og i tillegg tillate deg ekstra kos i høytidene, spise på en cafe en Onsdag om du vil det, spise is  i solen og nyte livets gode sider også. UTEN at det går ut over resultatene dine på trening.

For man orker jo ikke opprettholde noe man ikke liker og man orker ikke leve et liv i fangenskap av sin egen ekstreme livsstil som er umulig å opprettholde. Ikke vær den som går på ekstreme slankekurer, ikke vær den som kaster bort pengene dine på slankepiller og svadakaffe, ikke vær den som ofrer det sosiale fordi det er “uplanlagte” kalorier med i bildet og for guds skyld ikke vær den som går glipp av gode opplevelser med venner fordi du er på “diett” året rundt. 

Jeg har alltid hatt et avslappet forhold til mat og trening. Jeg fant en interesse jeg brenner for og det er styrketrening. Det er min passion. Det gjør at jeg 9 av 10 ganger gleder meg til å dra på trening. Jeg har selvfølgelig dårlige dager jeg også, men da kommer rutinene mine inn som gjør at jeg drar på trening uansett. Det går på autopilot for motivasjonen er ikke alltid skyhøy, men de gode rutinene redder oss de dagene. 

Noen av de tingene jeg jobber mest med å få jentene jeg coacher til å forstå er at man må leve litt uten å frykte at alt man jobber for er spolert. Det er lov å nyte kaker i en bursdag en Søndag uten å gi seg selv dritt i ettertid fordi den dårlige samvittigheten tar over. LIVET jenter. Det skjer og man skal ta det imot med åpne armen, ikke gjemme seg vekk fordi man ikke “får lov”. Jeg lærer de å se at normal mat ikke er FY og at mat ikke er noen fiende.

En annen ting jeg har stor fokus på er treningsglede! Det å finne treningsgleden er KEY. Tren det du synes er gøy og du trenger ikke trene 5 dager i uken med et tonn med kardio. Og når du finner trivselen kan du tråkke mer og mer ut av komfortsonen og vokse derfra. Når det er gøy på trening så går tiden så fort og plutselig se du hvor mye resultater du har fått. Det å trene for å løpe i speilet og sjekke etter magemuskler er ikke noe som er kult over lengre tid. Vi går lei. Vi må like det, jobbe for det og få pay off for som sagt.. Det er en livsstil! IKKE EN DIETT!

Og aldri tvil på deg selv. ALT er mulig og du trenger ikke ofre det du er glad i! Se på bildene mine. Det er 3 år forskjell. Og jeg har kost meg på veien med masse godis, brød, pasta, potet og en fest i ny og ne. Hehe.. Det trenger ikke være så komplisert så lenge du har riktig plan og blir guidet i riktig retning.

Hvis du vil ha hjelp av meg til å nå målene dine så send meg en mail på → [email protected]. Bare skriv “info” så sender jeg deg informasjon om hvordan min coaching er lagt opp for at du skal lykkes på best mulig måte. For det hjelper å ha noen i ryggen som faktisk bryr seg om DEG! 

#livsstil #kosthold #trening #diett #sunn #helse #kropp #muskler #fitness #treningblogg
2 kommentarer
    1. Hei😁 takk for ett super bra innlegg… jeg er nok en av de jentene som syntes å spise det som for meg er sundt,trene og leve ” livet” kan være utfordrende… jeg må ofte trene dobbelt hvis jeg skeier ut en dag!men bloggen din hjelper meg mye.. du svarer meg alltid på det jeg spørr om.. og kommer med råd! Takk for det😍 du er motiverende.. mange klemmer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg