WHAT HAVE I DONE?!

Reklame | www.x-life.no

I dag har ting gått i slow motion for meg. Jeg var jo ute i gå og tok noen glass med venninnene mine. Noen glass som ble til noen mugger. Haha.. Vi startet på Fratelli i Lillestrøm hvor vi spiste middag sammen. Jeg spiste den beste pastaen jeg noen gang har fått servert og det var helt nydelig! Ble sjokkert over hvor god den var faktisk og jeg drømmer om den as we speak her… Flere pastaelskere her?!

Etter det dro vi til et utested hvor vi drakk Mojito´s til klokken ble 02:30 og tuslet hjem i sprutregn. Hehe.. Og gårsdagen var bare SÅ befriende. Jeg flyttet jo vekk fra dette området for et par år siden av personlige grunner og når jeg flyttet tilbake har jeg hatt sperrer for å dra ut på byen her så jeg har unngått det. Etter jeg startet denne bloggen, stilte i fitness og begynte med Instagram har det vært så mye drittsnakk om meg av gamle “venninner” og disse har jeg ikke ville treffe på hverken på byen eller i butikken typ..

Jenter jeg ikke snakker om fordi det faktisk ikke gir meg en damn shit å snakke dritt om andre. “Venninner” som er glemt rett og slett. Og jeg har nesten tenkt at om jeg drar på byen blir det som å gå inn i løvens hule. Hehe, men så viser det seg at det er null stress og det var en magisk følelse.

Jeg tenkte ikke over hvem som var der og jeg skjønner jo nå at jeg faktisk ikke bryr om hva folk sier om meg enten det er løgner eller svada. Folk får skape sitt eget drama i sin egne negative sfære, så lever jeg livet mitt ved siden av og smiler. I aint got time for no drama in my life. I går hadde jeg en fantastisk kveld ute og jeg fikk så sinnsykt godfølelsen, helt sjukt! Energien var fantastisk og det vekket noe i meg som jeg har savnet for å være ærlig..

I dag har vi vært ute på tur i ruskeværet med grevling ungen. Resten av kvelden skal nytes i ro og jeg skal lade opp til en hektisk uke. Ukens første treningsøkt blir overkropp og jeg føler meg semi klar. Hehe.. Litt klein i formen etter i går, men det går seg til. Allerede på Fredag kommer det et kamera team hjem til meg for å filme til tv-programmet jeg skal være med på og jeg dør. What have i done sier jeg bare! Hoho.. 

Stay tuned girls og ikke glem å følge meg på.. 

Snapchat: CHRISUNIVERS 
Instagram: HER! 
YouTube: HER! 

Jakke HER! // Sneakers HER! // Hoodie fra www.x-life.no (utsolgt) // Tights HER! 

#helse #treningsblogg #søndag #juni #blogg #ute #sunn #livsstil #tanker #mot #sporty #hund #valp
3 kommentarer

Siste innlegg