SKAP-PORNO!

I går kveld fikk jeg et innfall og jeg fikk så sjukt lyst til å bare rive ut alt jeg har i skapene, omorganisere og kaste ubrukelig emballasje og ting som har gått ut på dato. For noen ganger når man får en sånn ryddemani så får man jo alltid sjokk. Ting i skapet som gikk ut på dato for 2 år siden typ. Hehe.. 

Jeg ville gå gjennom skapene mine og se hva er det jeg egentlig har som er plantebasert/vegansk? Altså.. Hva slags mat har jeg som det er egg og melk i. Jeg ville organisere slik at maten som var vegansk var synlig og oversiktlig. Og jeg hadde jo mer enn jeg trodde. Det var så og si ingenting som inneholdt melk og egg bortsett fra proteinpulver basert snack som proteinbars og proteinsjokolademousse for eksempel. Så nå har jeg kvittet meg med det jeg skal gi bort og skapene er ON POINT! 


Nugattien er Kim sin for å si det sånn. Hehe, men den er SJUKT GOD!

Jeg har mye sånne småposer med frø/nøtter osv og det er irriterende at det velter også får jeg frø og faenskap i hele skapet. Så nå er skapene vasket og jeg brukte 3 beholdere som man egentlig skal lage typ kjøttpudding i til å lagre frø, Sukrin og andre ting som har en tendens til å flyte rundt i skapene. Jeg ville holde det i samme kategori så det er en for søtning, en for nøtter/frø og en for middagstilbehør. 

Jeg valgte å ha hvit jasminris, havregryn og soyaflokker på glass da det er matvarer jeg synes er dekorativt i tillegg til at jeg bruker det relativt ofte. Hvertfall soyaflokkene. De får dere kjøpt på LIFE helsekost og det er så mye proteiner i de. Det er 36 gram protein og ca 360 kalorier pr 100 gram (nesten likt som havregryn kalorimessig, men MYE mer protein). Jeg lager det til frokost nesten hver dag♥

FLOKKEFROKOST: 

– 70g soyaflokker
– 15g havregryn
– 5g chiafrø
– 2 dl soyamelk
– 1-2 ss sukrin gold
– Friske bær (jeg bruker blåbær)

Jeg blander alt sammen når jeg står opp og lar det trekke i typ 15-30 minutter, alt avhengig hvor sulten jeg er. Hehe.. Man kan også lage den klar kvelden før for en overnight sats type. Det er så godt og nesten 40 gram protein i en kjempe god og sunn vegansk frokost. Jeg bruker å toppe med litt ekstra Sukrin gold også fordi jeg liker det søtt og gold varianten setter så god smak på skålen. 

Jeg fikk også flyttet på litt rusk så jeg fikk en egen hylle for krydde, kaffe og te + tilbehør der som sukker og andre små baketing også øverst en hylle dedikert til mine kosttilskudd som er kreatin, preworkout+bcaa, ZMA, sink og magnesium, multivitamin + vitamin D. Jeg har også Vitamin B12, men den står i kjøleskapet. Skal jeg lage et innlegg med hvilke kosttilskudd jeg tar nå og hvorfor jeg tar det? 

Nå skal jeg få på meg noe mascara og komme meg på trening også blir det kos med jentene etterpå. Aner ikke hva jeg skal ha på meg. Det er jo ikke super varmt og i utgangspunktet skulle jeg ha på shorts/skjørt så vi får se. Er fortsatt så sjukt oppblåst så føler meg bare blæh i alt! Ya know right? 

 

#mat #sunn #helse #treningsblogg #vegan #veggis #lørdag #helg #juni #blogg #hverdag #frokost #oppskrift
4 kommentarer

Siste innlegg