DET SMAKTE LITT DRITT!

Dagens ryggøkt var supergod og jeg må si det at selvom jeg nå ikke har spist kjøtt på typ 1 med og jeg faktisk har min andre 100% veganske dag i dag så kjenner jeg absolutt ingen forskjell på trening. Noe som igjen bekrefter for meg selv at kjøtt ikke er nødvendig for å prestere på trening. Jeg får i meg 120-130+ gram proteiner hver dag og skal holde meg der. Og det har ikke vært noe problem. WOHO!

Jeg fikk et vegansk proteinpulver i dag og jeg må bare si ÆSJ.. Nå har jo jeg vært tidenes luksusdyr og brukt nutramino sine siden jeg startet å trene for de er så sjukt gode på smak, så det å gå over til det veganske var rimelig blæh, men det er no bare en vanesak det også. Selvom det faktisk smakte litt dritt. Når jeg startet å trene så likte jeg jo ingen proteinpulver og heller ikke cottage cheese, men man lærer seg å like det meste. 

Jeg kommer til å lage smoothie med pulveret og bakst/proteinpannekaker for å døyve litt av den spesielle smaken. Det var ikke uspiselig, bare veldig annerledes. Jeg tror det at når man har en veldig sterk “WHY?” til hvorfor man gjør ting så blir det enklere og man er mer fleksibel til ting man kanskje ikke liker. 

I morgen skal jeg trene bryst og biceps. Etter det så blir det faktisk ei litta bytur på denne frøkna! SAY WHAT! Jada, gamle skal ut på vift. Det er byfest i Lillestrøm og jeg tenkte å dra dit med noen venninner, så det blir koselig. Jeg har ennå ikke bestemt meg for om jeg skal drikke ennå. Vi får se!

Hva synes dere? Skal jeg ta meg noen glass? Hihi..

Gooood helg godgjengen!♥

 

#trening #personlig #kosthold #sunn #helse #mat #protein #blogg #treningsblogg #hverdag #fredag
10 kommentarer

Siste innlegg