PROTEINRIK VEGETAR GRYTE

Dette har vært min Go-To middag de siste ukene. En litt sånn “kaste alt man har i en gryte” mat. Det et så godt, så enkelt og proteinrikt som fy. Disse vegetarbollene er etter min smak de beste jeg har smakt av de jeg har testet ut og konsistensen er som ordentlige kjøttboller. De er ikke veganske fordi det er eggehvittepulveo i de (om jeg ikke husker feil). Men her er hvertfall et proteinrikt kjøttfritt måltid..
 

TIL 2 PERSONER TRENGER DU:

– 1 pakke vegetarboller fra VIVERA (jeg kjøper de hos MENY)
– 1 Stor grilla paprika på glass (jeg kjøpte denne i en kinesisk/asiatisk butikk)
– 1/2 pakke kidneybønner (skylt)
– 1 pakke hakkede tomater
​- 1 Håndfull squash
– 1 Tomat 
– Kydder: Sukrin gold, hvitløkspepper, paprikapulver, salt og pepper. (evt noe chili om du liker det)

 

Skjær opp paprikaen og stek alt utenom tomatsausen i 5-10 minutter med krydder. Hell så over tomatsausen og la det putre til squashen er myk. Grunnen til at jeg bruker Sukrin gold er fordi tomatsausen er litt syrlig i seg selv så en SS Sukrin gold gjør det hele litt rundere og søtere på smak. M-m! Og hvis du ikke vil ha den Vegeta kan du putte oppi valgfritt kjøtt, men jeg anbefaler alle å teste disse for de er så gode!! 

#mat #sunn #helse #vegetar #veggis #nam #tips #middag #lunsj #kjøttfri #juni #blogg #treningsblogg
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg