SÅ JÆVLA TAKKNEMLIG!

Reklame | www.x-life.no

Helgen gikk seriøst i 110 og jeg beklager for at bloggingen uteble, men la meg bare si det sånn. Det er lenge siden jeg har hatt det SÅ gøy som jeg har hatt det og dere har jo vært med med på snap. Jeg har lyst til å spole tilbake tiden og kjøre hele helgen om igjen. FOR en gjeng!! FOR en treningsglede og FOR et opplegg! Shapeup weekend leverte og det var ufattelig gøy og tråkke utenfor komfortsonen når det kom til trening.

Lørdagen var sjukt hektisk og vi var med på 4 (!!!) gruppetimer. JESUS! Vi starte dagen med en digg frokost også var det rett på STEP time. Og veit dere hva.. Det rant av meg! Jeg heste og bleste mens det var 40/50 åringer ved siden av meg som bare EIDE rommet liksom. Hehe.. Det var så gøy å se og energien og stemningen i rommet var rå. 

Time nr 2 var cardio power. Og jeg er litt sånn.. I don´t do cardio okey? Hehe, men det var jo sjukt gøy det også og jeg ble så sliten og kjørt ut i kroppen så etter det var det godt med lunsj før time nr 3 som var sirkeltrening. LORD.. Dere kan tro jeg gulpa lunsjen min. Det var en styrkesirkel med battleropes, medisinball utfall, skulderpress, løping med sandbag, situps/dips og mye mer. 

Siste timen var en fellesøkt med styrke og kondisjon. Siste innspurt før vi fikk et par timer fri før middagen på kvelden. Vi gikk ALL IN og når vi var ferdige med den timen så var vi helt fjerne, men fulle av endorfiner fra treningen og energien var på topp. Vi tok noe enkelt å spise også dro vi å badet. Det er både spa og eget badebasseng på Vestlia Resort og vi skulle egentlig på spa, menneh.. WE CRAZY så vi tenkte vi bare kom til å forstyrre alle de andre som kanskje prøvde å slappe av der. Vi badet i det vanlige bassenget.

Jeg drakk 3 drinker etter middagen også ble jeg stuptrøtt. Jeg er jo ingen partyløve lenger så vi satt bare å skravlet i foamroller loungen vi. Hehe.. Og vi 4 jentene er bare en perfekt gjeng. NULL drama og alle er positive, sterke og fulle av humor. Jeg har ikke ledd så mye som denne helgen på lenge. Med helgen friskt i minne og en kropp så støl åtte fy faen så er jeg semi klar for dagens økt. Hehe! Jeg har jobbet i hele dag og har MYE jobb igjen i løpet av kvelden, så jeg sitter her i noen par timer til før jeg stikker å trener i 19-20 tiden. 

Mange av dere spurte om klærne jeg hadde på meg på snap og det var fra PUMA. Sjekk linkene under:

Tights på -50% HER! // SportsBH HER! (ny favoritt, jeg har begge farger) // T-shirt HER! // Tank top HER! og HER! // Genser HER! // Sneakers HER!

#trening #sunn #helse #aktiv #shapeupweekend #juni #sommer #aktiv #livsstil #venner
2 kommentarer

Siste innlegg