09.06.2018

Reklame | www.x-life.no

Goood kveld fra Geilo og ShapeUp Weekend 2018 på  Vestlia Resort. Dagen i dag har gått i 100 og det var stress fra jeg stod opp. Jeg startet dagen med å stå opp 30 minutter for sent, og det passet dårlig siden jeg ikke hadde pakket. Noe som vil si at jeg plukket opp jentene som skulle sitte på med meg litt senere enn planlagt. I know.. jeg er jo en dust å da! Jeeez! Men noen ganger da.. Bah..Tror jeg skal rekke alt jeg..

Vi er 4 www.x-life.no ambassadører som er på tur og jeg bor på rom med frøkna dere ser under på bildet her. Vi er en supergjeng med topp energi og det er bare good vibes ALL THE WAY og det er så deilig. Jeg storkoser meg. Når vi sjekket inn oppgraderte vi til en suite og let me tell ya. Det er så koslig her! Herregud! Jeg har jo med kameraet mitt og kommer til å vlogge gjennom helgen så dere får se. 

Etter vi sjekket inn skiftet vi til puma x-life klærne våre og kastet oss med på helgens første gruppetime. Det var noe som het YogaFlow eller noe liknende og det var skikkelig ut av komfortsonen for min del. Det er jo faktisk gruppetimer generelt egentlig. Jeg er klønete, har ikke balanse og er ikke god på øvelser som push ups og liknende. 

Men denne helgen handler om å prøve nye ting og jeg er klar for å tråkke utenfor min egen trygge boks, selvom det kanskje betyr at jeg driter meg ut litt fordi jeg ser corny ut der jeg kaver i løse lufta fordi balansen svikter. 

Maten her er helt nydelig og det var ikke noe problem for meg som ikke spiser kjøtt. I morgen er det stor middag med fest på kvelden og når 390 gærne kvinnfolk flyr rundt med et vinglass i hånda er jeg spent på hva som kan skje. Haha.. Det blir gøy! Men før det blir det 4 gruppetimer og mest sansynlig bading. Woop! Gleder meg OG gruer meg allerede.

Nå er det dusjen og natta for min del! Vi sees på snap i morgen. Litt stille på snap i dag siden jeg har snappet for x-life sin instagram. Og dere! Så SJUKT kult at så mange av dere gjettet på hva jeg skal være med på av tv-program! Jeg kan si så mye som at det ble gjettet riktig 😉 Kommer tilbake til dere med det asap.

#helg #geilo #shapeupweekend #tur #jentetur #koslig #gøy #blogg #treningsblogg #aktiv #helse #sunn
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg