FARMEN?!

Som dere alle vet så har jeg jo røpet at jeg skal på TV. Jeg skal være med på et program som spilles inn om ikke så fryktelig lenge og vises på TV til høsten. Når jeg skrev det på snap var det sååå mange av dere som skrev tilbake og bareeee.. “FARMEN!?!?!?”…

Let me tell ya.. Det er IKKE farmen. Jeg hadde aldri klart å være med på å slakte et dyr og det sier jeg ikke bare fordi jeg nå tester veggislivet, det hadde jeg aldri klart uansett. Jeg hadde dævva fordi jeg er hyperallergisk (som dere ser på snap i dag, haha) mot alt fra pollen, høy, hest, katt, bjørk og ja.. You name it. Jeg burde seriøst bo i en boble. Hadde jeg skulle vært med på farmen hadde jeg sikkert fått astma anfall og vi måtte heist SOS flagget første kvelden. Jeg kunne lett vært med på aktivitetene og arbeidet der da, men neida.. Jeg skal nok ikke være med på farmen people.

Det jeg skal være med på blir gøy og hysterisk. Jeg gruer meg som en liten drittunge fordi jeg har mine komplekser og med et kamerateam som følger alle mine sider setter jeg meg selv i en sårbar situasjon. For selvsagt tenker jeg på hvordan jeg blir fremstilt og hvordan jeg faktisk SER UT på tv. Ja, jeg lager YouTube videoer, men det er jo noe annet. Der velger jeg selv hva jeg deler og ordner alt selv med kamera.

Når man har et kamerateam på ryggen store deler av dagene så gir man fra seg den kontrollen. Jeg kan jo ikke være noe annet enn meg selv, selvom jeg driter i buksa bare av å tenke på det! DET BLIR SJUKT HYSTERISK!

Jeg skal SELVSAGT slippe hemmeligheten når jeg får lov og det er ikke lenge til i promise! The cat will be out of the box..

→ Noen som kan gjette hva jeg skal?? Den som gjetter riktig får en overraskelse i posten!♥ 

#tv #reality #hverdag #skummelt #blogg #juni #sommer #gøy
39 kommentarer

Siste innlegg