NY YOUTUBE VIDEO!

God Tirsdag babes! ENDELIG fikk jeg ut denne! Full skjerpings her nå altså for jeg har jo filmet så mye jeg ikke har satt sammen. Tiden flyr fra meg, men nå stepper jeg opp gamet. Jeg filmet når jeg var på vegetarfestivalen, der hadde jeg faktisk en breakdown jeg fikk med på film også så jeg gruer meg litt til å dele den da det var et skikkelig sårt øyeblikk. Den videoen kommer i løpet av uken. 
Jeg filmet også hele Søndagens beinøkt i SHORTS, hehe.. Jeg tenkte også jeg skulle filme typ hva jeg spiser i løpet av en dag eller en formsjekk som jeg kan slenge sammen med beinøkten og det skal gjøres asap. Noen ønsker?
Jeg har også filmet en oppvarmingsrutine med strikker/minibands og hip thrust teknikk tips for å få bedre kontakt med rumpa når vi trener. Det kommer mye mer treningsrelaterte fremover. Beklager at jeg har vært så treg!
Jeg håper dere liker denne videoen. Ikke glem å gi den en tommel opp og abonner på kanalen min HER!  Sett også gjerne på notifikasjons-bjella så dere får beskjed når en video lastes opp. Kom gjerne med forslag til hva dere vil se på min kanal! 
 
8_kl6ZIyBuw

 

#youtube #video #hverdag #trening #fitness #juni #helse #hår #reise #blogg
2 kommentarer

Siste innlegg