FUCK IT!

Den forrige uken så utfordret jeg meg selv på mange plan. Jeg som andre har mange komplekser, men jeg prøver å ikke la kompleksene eie meg. Om man gjør det går det utover livskvaliteten vår og vi går rundt store deler av dagen å mistrives eller føler oss ukomfortable. 

Ta en så enkel ting som det å gå i shorts. Det er sikkert mange jenter som ikke tenker over dette og tar på seg en shorts uten å ofre det en tanke. Jeg er ikke en av de jentene. Jeg har hele livet hatt cellulitter på beina og det er genetisk. Så og si umulig å bli kvitt. Uansett hvor lavt i fett% jeg kommer er de der. Og det har alltid vært en av mine største usikkerheter. Jeg har hatet å gå i shorts til vanlig og da er det HVERTFALL uaktuelt å bruke shorts på trening. 

Men nå er det 30 freaking varmegrader ute og jeg kan da virkelig ikke la mine komplekser hindre meg i å ha det litt mer komfortabelt. For å gå i tights nå er rimelig klamt. Så i går utfordret jeg meg selv til å trene i shorts. Jeg hadde en klump i magen for jeg skulle trene bein og vi vet alle at det foregår mye skvising av “the peach” når vi trener bein og da er det hvertfall en cellulittfest for å si det mildt.

Men jeg tenkte bare FUCK IT! Som om jeg skal la cellulittene mine eie meg? Bestemme hva jeg kan ha på meg eller ikke som en kontrollerende kjæreste… Neitakk! Been there, done that! Jeg setter meg selv fri og gjør det slutt med de kontrollerende cellulittene. 

På samme grunnlag har jeg også unngått å bruke en hvit tights jeg har fra better bodies som er kjempefin. You know.. hviiiit tights. Det er jo nesten skumlere enn å ta t-banen på natterstid, right? Hehe.. 

Jeg har også den siste tiden sluttet å sminke meg med noe annet enn mascara (sett bort ifra på Lørdag da jeg var i byen med venninnene mine), det er rett og slett fordi jeg svetter ihjel om dagen og jeg orker ikke tenke på at trynet mitt renner vekk og jeg ser ut som en heks noen har kastet vann på. “Heeelp me, i´m melting!!” Mhm.. Can´t deal!

Jeg vil la huden puste, få en frisk sommerglød og litt fregner med på kjøpet. Og jeg har ALLTID gått med sminke. Fullt tryne hver dag og jeg har aldri hatt selvtillit til å gå uten rett og slett fordi jeg har følt meg stygg. I mine øyne er ikke jeg naturlig pen, ergo.. Trynet fullt av sminke, jeg likte å si at jeg puttet på meg selvtilliten min.

Men så har jeg sakte men sikkert jobbet med det de siste ukene og nå klarer jeg faktisk å gå på trening med kun mascara. Og det hadde jeg aldri i livet gjort tidligere. Sånn seriøst ALDRI! Før gikk jeg så vidt ut med søpla uten fullt tryne så det er store fremskritt og det er kun fordi jeg har jobbet med meg selv.

Og hva er poenget mitt her nå egentlig? Joda, det er at vi har alle usikkerheter, men det sitter i hodet. Vi må jobbe med oss selv hver dag så vi ikke blir en fange for kompleksene våre. Jeg blir så trist når jeg ser jenter skriver til meg at de ikke drar og bader fordi de ikke føler seg vel, ikke går med shorts, ikke går i kjole osv osv..

Uansett hvordan du ser ut så har du ALL rett til å føle deg fin i det du bestemmer deg for å ta på enten det er på stranda eller på trening♥ OWN IT og vær stolt av deg selv som kvinne!

Vi har former, vi er forskjellige og vi er vakre så la oss kjøre på!

#personlig #ærlig #mening #tanker #psyke #selvtillit #usikker #fuckit #blogg #treningsblogg #helse
20 kommentarer

Siste innlegg