VEGGISPOWER!

Reklame | www.x-life.no

Ah, i dag hadde jeg gymmen ALL BY MY MYSELF! Eller, det var 3 gutter der og trente når jeg kom, men de dro halvveis inn i økten min og jeg kunne storkose meg alene. Det er jo bare idioter som er inne i varmen og trener på en solrik dag som dette, men that´s my life! Jeg merker at det lille kalorikuttet jeg gjorde for noen uker siden har gitt resultater og formen strammes sakte men sikkert opp. Det er ikke noe jeg stresser med, men jeg synes det er gøy å se den lille forskjellen uke til uke. 

Det var overkropp med fokus bryst, biceps og triceps i dag og økten var veldig god! VEGGISPOWER!! Hehe..

Jeg har jo nevnt til dere at jeg skal være med på TV til høsten og det er SJUKT! Vi starter å filme allerede om 3 uker og jeg sier bare Holy fuckballs det her blir vilt. Det ble veldig spontant da jeg ble spurt av å være med og jeg bare “JA!”… Why the hell not liksom! Jeg deler forhåpentligvis i løpet av uken hvem, hva og hvor. The whole story liksom. 

Nå skal jeg putte på meg litt mascara og komme meg inn til Oslo for jeg skal møte jentene på Løkka for det er jo musikkens dag. Det er sårt trengt da jeg ikke har vært den mest sosiale venninnemessig det siste. 

Ikke glem å følge meg på snap: CHRISUNIVERS

Tights HER! // Topp PUMA fra www.x-life.no (utsolgt) // Sneakers URBAN

#trening #livsstil #helse #blogg #aktiv #sunn #mai #treningsblogg
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg