100 kg!

I går hadde jeg en kjempe god beinøkt!! Åh, det er så digg når ting bare klaffer og energien er på topp! Knebøyen min var litt sånn.. Meh, men det gikk selvom det var idiotisk tungt. Knebøy er virkelig ikke min greie. Kroppen min er bare ikke lagd for det. Hehe, men skam den som gir seg!

Sumo markløft derimot. OMG! Its a fave! Jeg elsker den øvelsen og for de lange lårene mine er den mye bedre enn vanlig mark. Forrige uke tok jeg 92,5 – 3 x 8 reps, derfor hadde jeg bestemt meg for å øke til 95 kg i går. Jeg fikk han ene PT´en på gymmen til å se på meg det første settet for feedback på teknikk for noen ganger når man øker kan teknikken svikte litt og jeg ville sørge for at jeg hadde rett rygg, spenn i kjernen og en god teknikk selvom jeg økte. 

Og han bareee “det der var jo lett, jeg utfordrer deg til å legge på en 5´er til. Etter et minutts regning siden jeg ikke er noe mattegeni så går det opp for meg “100 kg, erru gærn, jeg kan ikke øke 7,5 kg siden sist!” Men jeg er jo en stad jævel som liker en Challenge og jeg kunne jo ikke lavere, hvertfall ikke siden 95 kg kjentes “lett”. 

Og det gikk jo faen meg veit dere.. Dæven altså! Det var så gøy og når jeg kom til rep nr 6 var det ganske tungt, men jeg klarte å hente frem energien til å dra 2 til så 8 reps på 100kg gikk! WOOOOP! Det er så sjukt gøy! Det er jo så lenge siden jeg har tatt markløft, typ 1 år og da er det ekstra går når man kjenner styrken kommer fort. Og det med å pushe seg selv ER så viktig for man er som regel sterkere enn man tror og progresjon styrkemessig er viktig for resultatene våre babes!

I dag skal jeg levere tilbake krapylet jeg har passet siden i går. Altså, det der er en hunderase som er tøff i trynet as. Hun er en engelsk Staff og er fryktløs for å si det mildt. Jeg kaller henne bare hoggormen jeg fordi hun har hengt i pelsen på Nova siden hun kom. Reket av store dotter med hår. Og den fluffy halen til Nova er jo typ verdens beste leke. 

Etter det drar jeg å fikser neglene mine siden 3 har knekt og en har falt av. God damn, jeg burde bare ikke ha slike ting fordi jeg ikke klarer å holde det ved like før det ser helt jævli ut og jeg MÅ fikse det. Senere blir det disco-gym i Lillestrøm. Hehe. På fredager etter klokken 8 så senkes lyset, det er skikkelig pumpemusikk på full guffe, bra folk og god stemning!

Nyt Fredagen gjengen, jeg har brukt dagen på jobb og hundekos♥

#trening #mål #sterk #kropp #styrketrening #helse #fitness #blogg #treningsblogg #aktiv #sunn
5 kommentarer

Siste innlegg