FOLKEVANDRING PÅ FJELLET?!

I går dro jeg og Kim med moren og stefaren min mot Telemark for å gå en fin tur med hundene. Været er jo helt sjukt og det er helt fantastisk å være ute på skikkelig tur nå. Jeg storkoste meg jo i Trysil forrige helg. Vi skulle egentlig til Vegglifjell, men kjørte litt feil og da ble det kortere å kjøre til Gaustadtoppen. Det var så vakkert når vi kjørte oppover og jeg gledet meg skikkelig. Vi fikk parkert og spente på oss bikkjene og begynte å tråkke oppover også fikk jeg SJOKK.

SHORTS HER! // GENSER HER! // FJELLSKO FRA ALPHA

FY FAEN SÅ MYE FOLK! Altså.. Det er helt greit å gå på et par turgåere, hilse høflig og tråkke videre, men det her var jo insane. Det var jo KØ opp og ned omtrent. Sorry ass folkens, men det synes jeg ikke noe om. Jeg vil gjerne gå i fjellet uten å gå i kø og nyte roen.. Ikke føle som om jeg er midt i en gågate. Hehe.. Turen var jo kjempekoslig, Nova storkoste seg jo og vi fikk ei litta familietur og det var jo det viktigste. Vi gikk ikke helt til toppen fordi det var så folksomt og det var den første toppturen til hundene, men vi kom et godt stykke opp.

Altså, vi bor i et av verdens vakreste land naturmessig og det må da være nok av steder å gå hvor man slipper å føle seg i veien for andre som kommer i motsatt retning. Det er jo nok av kvadratmeter med skog og fjell her til lands liksom. Det er noe med det å bare nyte naturen uten en folkevandring i alle retninger. Det er jo selvsagt bare jeg som er sær for de fleste tenker nok ikke over det.

Rundt juletider når vi drev. snakket om mål for 2018, drømmer og tanker så ville jeg lage en liste på 3 toppturer jeg ville gå. Nå som jeg har Nova er det ekstra kos å være ute og når jeg ser hvor glad hun er så varmer det så i hjertet. Så neste tur blir nok Rondane, mer spesifikt Rondeslottet. Jeg håper ikke det er like folksomt der. Hihi.. 

#fjell #tur #natur #friluftsliv #hund #valp #blogg #hverdag #helse #aktiv #sunn #treningsblogg
6 kommentarer

Siste innlegg