PROTEINPANNEKAKER UTEN PROTEINPULVER

Dette er en knallgod pannekakeoppskrift for dere som ikke gidder å dra land og freakin´strand for å finne “spesial ingredienser” For jeg husker hvor irritert jeg ble når jeg var ny i gamet og surfet rundt etter oppskrifter på sunn mat også var det shitloads med fancy-ass ingredienser du måtte dra til månen for å få tak i.  Må ting være så innmari fancy hele tiden? Skjedde med det enkle er ofte det beste? Well.. I like it simple… Oppskrift lenger ned..

DU TRENGER:

– 1 Egg
– 150 g Yoplait gresk type med vaniljesmak
– 40 g Havremel
– 0,5 dl Styrk melk (eller skummet melk)

– 0,5 ts bakepulver
–  Ønsket mengde vanilje stevia dråper/eller annen kunstig søtning (kan sløyfes, men fåes kjøpt HER!)

Bland alt sammen og la stå i 10-15 minutter så røren får svelle litt, steik i vei og topp med det du føler for. Jeg fikk mange pannekaker på denne røren og det var perfekt mengde for en glupsk jævel som meg. Hihi.. Mens pannekakene hvilte litt lagde jeg toppingen på 2 minutter..

Topping: En god kladd med yoplait vanilje gresk type og 10g finhakkede mandler, 3 dadler og 5g gresskarkjerner som jeg har stekt i 1-3 ss sukringold (fåes kjøpt HER!) på medium varme. Dryss litt havsalt over crunchen når blandingen er gylden. Når man bruker sukrin gold så får man karamellisert nøtteblandingen så den blir crunchy og søt. Det passer perfekt til meg. 

Et lite tips: Spis disse som dessert på en cheatday så får du faktisk en nyttig mengde næring i tillegg til noe godt. Det er knallgodt å spise sukkerfri vaniljeis med litt nøttecrunch eller sjokoladesaus på toppen. Et litt sunnere alternativ, men fortsatt heeeelt innafor på Lørdagskvelden♥ For disse er verdt å teste. Det er helt ærlig de beste jeg har laget i min prottispannekake karriere. Hihi..

Enjoy babes, nå stikker vi på fjelltur for dagen♥ Telemark here we come! Bli med på snap→ CHRISUNIVERS

#sunn #helse #mat #frokost #lunsj #dessert #kosthold #diett #proteinrik #treningsblogg #blogg #mai

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg