SÅ JÆVLA DIGG!

Gårsdagens treningsøkt var EPISK! Jeg var jo som dere så på snap i et litt rart humør fordi jeg dristet meg til å dra på trening uten sminke. Eller, det vil si KUN mascara og det teller ikke i min verden ass. Så jeg gikk inn på trening og følte meg relativt CRAP for sminken har alltid vært min selvtillit om dere skjønner? Når jeg får på meg masken så kan jeg erobre verden. Who can relate right? Det er jo forjævli at det skal være sånn, men nå prøver jeg hvertfall å jobbe med meg selv. Styggen på ryggen ass, he is for realz!

Anyway så møtte jeg den lokale gladgjengen på gymmen min aka. gymvenner som vi også kan kalle dem. Noen herlige mennesker som alltid er klar, man skravler med og ler litt med i mellom settene. Jeg spurte om han ene kunne spotte meg i knebøy siden jeg ikke har gjort det på 2 uker siden jeg var sjuk og 72,5 kg det første settet følger grusomt tungt. 

Så hjelper han med med sett nr 2 også sier han, “null stress, nå skal du øke!” og jeg bareeeee.. neida.. skal ikke øke før neste økt jeg vett. Og han smalt tilbake “joda, du øker nå. det fikser du. Vi prøver oss på 5 kg mer”. Jeg trodde jeg skulle grine og svarte.. “eh, skei da, men knekker jeg ryggen er det din feil”. 78,5 kg gikk det og jeg var ganske så fornøyd og spankulerte inne på gymmen som en stolt giraff. Men, så sier jo faen meg.. “Så legger du på 5 kg til”.

Jenter, jeg trodde jeg skulle drite i buksa! Seriøst. Jeg har alltid vært livredd for tallet 80 i knebøy. Men jeg kunne jo ikke gjøre annet enn å prøve for han spottet meg jo så 82,5 kg gikk faen meg 2 reps. Den siste reppen fikk jeg litt hjelp, but still. Sjukt gøy og veldig morsomt å trene blant sånne gullfolk som skaper god stemning på gymmen. 

Jeg hadde også PR i sumo markløft 3 x 8 reps på 92,5 (målet er 100 kg alle sett og reps) og hip thrust 100 kg 3 x 8 reps (her har jeg ingen spesifikt mål for kontakt og teknikk er SÅ viktig for meg. Jeg opplever ofte at hvis det blir for heavy går det utover kontakten). FOR EN DAG!

Jeg har sendt ut ukens siste strongbody plan, ryddet kåken og nå skal det trenes! Det er overkropp og det blir digg. Etter det stikker vi til Jessheim for å møte mamma og dem på Egons. Ah… Fredag, sommer og sol ass! Ha en sweet helg babes!

#trening #fitness #kropp #hverdag #sunn #helse #styrketrening #aktiv #blogg #treningsblogg
4 kommentarer

Siste innlegg