SLÅR ALDRI FEIL…

Okei, nå må jeg få ræva mi i gir og komme meg hjemover! Hehe.. Jeg er fortsatt på Rena og i needs to leave! Jeg har en pakke fra x-life som venter på meg hjemme med 2 gangs varsling og en huag med oppgaver jeg har gitt meg selv denne uken. Blandt annet å få lagt ut klær på tise og få satt sammen en youtube vlog jeg ikke rakk å gjøre før pinsehelgen + filme mer. Noen ganger er jeg så tiltaksløs, dere aner ikke. 

Jeg tror egentlig det er fordi det noen ganger er så sjukt mange baller i lufte at det blir overveldende innimellom. Men nå fremover er det en del som skjer og jeg gleder meg til å dele en hemmelighet med dere! Jeg er verdens dårligste på å holde mine egne hemmligheter skjult og jeg sprekker snart. Jeg er så spent på hvordan dere kommer til å reagere!!

I dag har jeg jobbet, jobbet og jobbet. Jeg har sittet med ukesrapporter fra jentene mine, strongbody planer og sendt ut treningsprogram og dietter til de 2 uttøverne mine som skal stille i fitness til høsten til NM og gardermoen open (som blir en ny konkurranse i år). Jeg er så sjukt spent på å følge de fremover og være deres backup på denne reisen mot scenen. Det er noe helt unikt i det å stille i fitness for første gang og jeg elsker rollen jeg har som fitnesscoach i Team Kaliber♥

Dagens frokost ble en hel boks med yoplait double 0% kokos, mandler, bjørnebær, banan og et dryss sukrin gold på toppen. P-E-R-F-E-K-T. Det er min go-to frokost som aldri slår feil. Full av proteiner, vitaminer og god næring. Jeg har fortsatt ikke spist kjøtt og er veldig fornøyd med det. Nå skal jeg pakke sammen bagen min og etterhvert komme meg avgårde. Som jeg sa på Mandagkveld oooog i går, men nå.. nå skjer det! Or will it???

#personlig #hverdag #jobb #tid #mai #sommer #blogg #helse #frokost #tips
5 kommentarer

Siste innlegg