BLI KVITT DEN FØLELSEN..

Åh, seriøst dere! Denne pinsehelgen har vært så jævla magisk at jeg nesten dør. Jeg har jo vært i Trysil med familen siden Fredag og det er så sinnsykt deilig å bare komme seg vekk. Har dere noengang hatt følelsen av at du vil vekk? Typ “anywhere but home” følelsen. Sånn er jeg nå. Jeg vil ikke hjem. Det er akkurat som om det er en dårlig energi hjemme jeg ikke klarer å bli kvitt som fester seg på meg og drar meg ned. Aner ikke hva det er eller hva det kommer av. Det betyr jo også at jeg ikke helt vet hva jeg skal gjøre for å bli kvitt den følelsen. 

Anyway.. Helgen.. Aaaah! Været var jo drøyt bra og på Lørdag gikk jeg og mamma på tur opp Trysilfjellet med bikkjene og etter det grillet vi og spilte kort resten av kvelden. Jeg og søstern min er spillegale på hyttetur og hver kveld har vi spilt kort til klokken halv 4 på morningen og det har vært lyst når vi har lagt oss. Jeg har ikke hatt på meg sminke siden Onsdag og det føles så godt. 

Vi lever i en så hektisk hverdag at vi noen ganger glemmer å nyte øyeblikkene rundt oss. Vi glemmer å lytte, snakke og å bli engasjert i andre enn oss selv i sosiale medier eller på facebook. Jeg er jo der selv siden jobben min er på mac´en, jeg blogger, instagrammer og filmer til YouTube (som jeg skal ha full fokus på denne uken forresten.. Hihi)

Poenget mitt er vel egentlig at denne pinsehelgen var et deilig avbrekk. Jeg er jo ei jente som liker å være ute i naturen og vil heller sitte rundt et bål enn å være på det hotteste utestedet i Oslo liksom. Hehe.. Og det er jo deilig å bruke kroppen litt utenom styrketreningen også. Apropo det så fikk jeg inn ukens første økt i dag og det var faktisk insane digg. 

Standarden for uken er satt og jeg er faen meg klar!! LET´S GO!!! 

#pinse #trysil #fjellet #tur #mandag #pinse #fri #mai #helse #sunn
3 kommentarer
  1. Kjenner dessverre godt til den følelsen! Jeg begynte nesten å gråte da jeg ikke fikk dra til hytta i helgen fordi jeg følte jeg måtte vekk, men det gikk bra da og jeg hadde ei nydelig pinsehelg selv!
   Jeg tror egentlig den “Må vekk fra hjemmet” følelsen kommer av at man har så mye ansvar hjemme. For din del er det jo egentlig I tillegg der du jobber, så da kan jo det være en faktor!

  2. Det ser og høres skikkelig herlig ut! Det er så lett å “drukne” i kaoset i hverdagen, og rett og slett glemme å puste. Det hjelper virkelig å komme seg ut i naturen og vekk fra hverdagen litt <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg