MILJØSKADA!

Det er dagen før dagen og denne dagen er brukt på en shitloads med jobb som jeg vil ha ferdig før langhelgen♥ Jeg har lagt opp slik at jeg kun trenger å ta en time eller 2 med jobb på Fredagen også blir det litt random mail svaring i løpet av helgen. Det blir jo mest sannsynlig hyttetur Fredag-Søndag og da er det greit å ikke ha for mye jobb. For da vil jeg ha fokus på Nova og familietid. Når man har hjemmekontor er det noen ganger vanskelig å “skru av” for jeg vil være der for jentene mine når de trenger meg.


Gudene veit hva jeg driver med her, men følte det passet inn. Haha..

Jeg møtte søstern og svogern min på Egons og spiste en vegetar fajita. Overraskende god faktisk og dagens middag! Det er faktisk enklere enn jeg trodde å finne vegetaralternativer i butikk og restauranter. Det er jo helt fantastisk! Det er jo en helt ny verden for meg og jeg er glad maten er så tilgjengelig.

Kim og jeg stikker ut på skogstur i morgen og skal campe til Fredagen. Vi vil være ute i vakker norsk natur på 17 Mai og kose oss i fred og ro uten alt stress fra folk og køer over alt. Nova kommer nok til å digge en 17 Mai i naturen fremfor bystress også tenker jeg. Selvom det egentlig hadde vært fin miljøtrening da. Men den får vi ta igjen♥ Hun var jo med på Egons i dag, så da fikk hun litt der. Det er jo heller jeg som blir miljøskada om jeg er i byen på 17 Mai 😛 haha..

→ Er dere i byen på 17 Mai? Eller liker dere det litt mer rolig dere også? 

#mai #kos #hund #valp #mat #middag #blogg #hverdag #onsdag
1 kommentar

Siste innlegg