TJUKK AV KARBOHYDRATER!?

Jeg nevnte på Instagram for ikke så lenge siden at jeg hadde startet et lite “cut” frem mot sommeren. Jeg har gjort et lite kutt på kaloriene mine for å spisse formen min litt siden jeg har dratt på litt vel i løpet av vinteren (som vanlig). Noen ganger så bare tenker jeg at jeg ikke er laget for å være sånn superlag i fett%. Hehe.. Men jeg vil stramme opp littegrann. Ikke fordi jeg ikke har vært fornøyd med meg selv, men fordi jeg føler meg freshest i bikini når jeg er litt mindre puffy. 

Jeg tror mange misforstår det å “kutte” for mange tror automatisk man blir “tjukk” av karbohydrater og at det er derfor man “kutter” disse karbohydratene, men grunnen til at folk flest kutter karbo for å gå ned i vekt er fordi det er det man spiser mest av av de forskjellige næringsstoffene. Enkelt og greit. Karbohydrater er ingen fiende i det hele tatt og viktig å spise når man trener for å få resultater. Det er hvertfall min personlige mening. Man kutter kalorier, og det er naturlig at det er karbohydrater disse kaloriene kommer ifra nettopp fordi det er det vi spiser mest av.

En av mine absolutte favorittmåltidet nå om dagen er denne digge skålen her. Eller.. Jeg har modifisert den litt for den dragefrukten ser sååå lekker ut sant? WELL.. Den smakte vann. Så det er bare noe folk bruker fordi det ser pent ut. Haha.. Jeg spiser nå 1 hel boks med Youplait Double 0% (kokos eller vanilje), ca en halv mango, en håndfull røde druer og 2 teskjeer med chiafrø drysset på toppen og det er bare helt nydelig. Et næringsrikt måltid som er perfekt til frokost/lunsj eller etter trening. 

Jeg har planer om å fortsette dette lille kalorikuttet noen uker til og se hvordan formen endrer seg også ser jeg i speilet når det er nok. Jeg driter rett og slett i hva jeg veier. Det handler om den innvendige følelsen og hvordan jeg ser meg selv. Jeg oppdaterer dere underveis. Også på YouTube! 

Jeg koser meg med mat og klarer hverdagen helt fin uten kjøtt (sett bort ifra at jeg dreit meg ut på Søndag da. Gud bedre, jeg dævver!) Nå skal jeg komme meg på hundekurs og etter det forhåpentligvis ukens første overkroppsøkt! Håper dagen deres har vært super hittil♥

#kosthold #trening #fitness #kropp #livsstil #sunn #helse #frokost #tips #blogg #mai
1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg