LUFTEN GIKK UT AV MEG…

Reklame | www.x-life.no

Har dere noen gang våknet opp med en livsgnist til 1000 og bare “denne dagen skal jeg være så jævla produktiv, effektiv og et freaking supermenneske” også går den første timen og du bareeeee… Bah… Luften gikk ut av deg liksom?! That´s my day. Jeg stod opp, gikk ut med Nova, ryddet kåken litt og tok frem klærne jeg skal legge ut på TISE, jobbet og her sitter jeg.. stuck foran mac´en ennå. Jeg er ennå ikke ferdig med jobb, har ikke ordnet meg for dagen og føler meg som en dass rett og slett. 

Mens jeg har sittet her og stuka har jeg har bestemt meg for at jeg skal gjøre noen ting for meg selv og egen lykke..

1. Drikke mer vann! Jeg bare kjenner at kroppen min trenger det.

2. Stå opp tidligere og prøve å slutte å jobbe til langt på natt. Altså, snu døgnet mitt.

3. Planlegge bedre i stedet for å være en orkan av et menneske som møter meg selv i døra og gjør 10 ting på en gang.

Jeg har fått en litt sånn “nytt menneske” feeling her og jeg kjenner at jeg har så mye potensiale som ikke blir brukt. Og ofte så er det fordi jeg har 10 forskjellige ideer om ting også blir det så mye så jeg starter ikke helt med noen av de fordi jeg ikke vet hvor jeg skal begynne. Jeg må begynne å sortere ting. Hva er egentlig viktig her? 

Den siste tiden har jeg ikke likt å ta bilder av meg selv. Jeg vet ikke helt hvorfor, men det kan være at jeg begynner å føle meg gammel og fæl. Det høres jævli brutalt ut, men jeg får en sånn følelse av at jeg har gått ut på dato om dere skjønner. Det er ikke nok intriger, drama eller problemer i mitt liv så det er ikke spennende nok. Eller at jeg ikke har den perfekte overflaten mange ønsker å se på en blogg. Jeg er jo meg selv og that´s it. Jeg orker ikke bruke energi på å FAKE IT bare fordi det “selger”.

Samtidig klør jeg etter å fornye meg selv. Kjenner dere følelsen? Det bare klør i kroppen min etter å gjøre noe litt anderledes. Ut av komfortsonen og ikke være stuck i samme gamle mønsteret når det kommer til måten jeg tar bilder på eller måten jeg legger opp hverdagen min på. Jeg vet ikke helt hvor jeg vil med dette, men det er noen tanker jeg har hatt den siste tiden.

Når jeg var mindre og i ungdomstiden så hadde jeg ekstremt lav selvtillit og det henger så jævli igjen. Det er ikke sånn det skal være. De demonene må bare forsvinne for de er der konstant for å stille spørsmålstegn til hva jeg driver med og hvem faen jeg tror jeg er. 

Vel.. Jeg er Christine, jeg følger drømmene mine og det er nok det..

T-shirt HER! (litt anderledes for min er eldre modell, logoen er ny nå) // Sneakers HER!  (på 30%) // Tights HER! (på 30%) vil også tipse dere om at www.x-life.no har opp til 60% på ALLE tightser nå sjekk ut utvalget HER! 

#trening #helse #blogg #hverdag #tanker #livet #treningsblogg #aktiv #sunn #mai
1 kommentar
    1. Jeg digger at du er så ærlig. Jeg skjønner godt følelsen av å være lei av seg selv, men du er og ser helt fantastisk ut. Skryt av deg selv og vær stolt <3

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg