WHAT THE ACTUALL FUCK!

Hello friends! Ah, seriøst i dag gjorde jeg noe HELT DRØYT! Altså, jeg fatter ikke at det går an. Hjernen min tok et kvarters pause og da havnet jeg i autopilot og det er noe som kan skje fra tid til annen. Okei.. I dag har vi vært i bursdagselskap i familien til Kim. Vi tok med Nova så hun kunne lege med valpen til tanta hans som nettopp har kjøpt seg en liten engelsk staff´e jente. Jeg ble så frelst og smeltet TOTALT! Jeg skal kanskje være dagmammaen hennes og synes det er superstas. Hihi.. 

MEN.. anyway! I bursdagen ble det servert kaffe, kaker, pølser og brus. Jepp… pølser! Jeg har nå min tredje dag helt uten kjøtt (eller er det dag 4? tiden flyr) Og jeg var SÅ fjern i dag at når pølsene ble servert så tok jeg automatisk et pølsebrød, åpnet det opp mens skravla gikk rundt bordet og jeg var engasjert i flere samtaler og totalt gone, puttet oppi en pølse, tok på ketchup og diverse tilbehør og tok 2 biter før jeg bareeee.. “WHAT THE ACTUALL FUCK”… What happened here??!?! Jeg gikk altså så på autopilot at jeg GLEMTE at jeg ikke skal spise kjøtt. Er det freakin´mulig? Noen ganger ass!

Dere som er veggiser, gjorde dere slikt i starten? Glemte dere? Altså, det er ingen krise for jeg er jo helt i starten og jeg skulle jo egentlig begynne med å ha noen kjøttfrie dager, så jeg velger å se på det som sjukt komisk. For de siste dagene har jeg vært så flink og obs på hva jeg har spist og synes det hele er veldig morsomt, mens i dag når jeg var i en skravlete setting så gikk jeg bare inn i autopilot og det her skjedde. Snakk om å være fjern! Jeg gav resten av pølsa mi til Kim og spise kake i stedet. Haha.. 

Etter bursdagen dro vi å vasket bilen min og det var på overtid for å si det sånn. Skal bli mye flinkere til å gjøre det oftere for det er jo så digg å ha en ren bil uten tomflasker i midtkonsollen. Jeg er en sånn person som bare flyr gjennom hverdagen og overser slike ting. Plutselig så bare “å fy faen nå må jeg vaske klær” eller what not liksom. 

Anyway, den kommende uken blir superkos for det er masse jobbing i morgen for mandager er hoveddagen for ukesrapporter fra jentene mine og jeg er så spent på hvordan de har gjort det den forrige uken, så må jeg trene. Tirsdagen er det både heavyass beinøkt og hundekurs eksamen. Grøss og gru. Jeg har misset 2 kurskvelder pga jobb og reise så jeg henger etter, desverre, men vi skal gjøre vårt beste. Onsdag trener jeg, pakker og stikker til Rena for 17 Mai skal feires ute i naturen vekk fra folk. Hehe.. En ekte 17 Mai i vakker norsk natur. Vi skal sove i telt til Fredagen også drar vi på hyttetur til Trysil og blir der i helgen med familien. KOOOS! Gleder meg MAX! 

Håper helgen deres har vært fin♥

#hverdag #helg #familie #hund #valp #morsomt #dør #blogg #søndag #mai
6 kommentarer
  1. Ja lol det var meg i starten…glemte liksom at panini med ost og skinke ikke gikk lengre..null stress. To be fair, tror ikke kroppen din tar skade av 2 biter når du har levd hele livet på kjøtt 😂

  2. Hahah, sånt skjer! Bra du ikke stresser med det – vi er alle menneskelige selvfølgelig. Jeg er veganer og har ikke gjort noe sånt, men har spist noe jeg trodde var vegansk også har det vist seg at det ikke var vegansk allikevel. Sånt skjer, så lenge vi gjør vårt beste så er det mer enn bra nok <3

  3. Haha du tar det bra da! Jeg har aldri «sklidd» av eln som veggis. Jeg er så fast og bestemt på at jeg ikke skal spise kjøtt eller noe som kommer fra dyr fordi jeg klarer det ikke og er altfor glad i dyr til å gjøre slike feil. Jeg har ikke spist kjøtt på 1.5 år ish, siden høst 2016. Men ble veganer ifjor mai. Har selvfølgelig spist ting jeg ikke viste var vegansk, men har skjønt at det er jo menneskelig å ta feil! Man kan ikke være 100% perfekt her heller! Bare husk at det er som en journey, akkurat som treningen! Bare tenk på hvorfor du gjør det, så husker du kanskje bedre til neste gang;)

  4. Jeg glemte meg når jeg prata på og slutte og drikke så mye saft og heller mer vann.. plutselig hadde jeg saft i glasset mitt..
   hvor er buksa fra forresten ? 🙂

  5. Haha, gammel vane er vond å vende.. Bare å starte på’n igjen og glemme at man spiste litt. Jeg var veggis før, og spiser mye veggismat nå, men er litt grei når andre serverer noe og spiser det jeg får. Hvis du har en grunn til at du skal spise veggismat, så minn deg selv på den grunnen hver gang du ser mat. Så er det litt vanskeligere å glemme seg bort 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg