TRODDE JEG SKULLE STRYKE MED!

Gooood Lørdag mine fine! Dagens frokost ble proteinpannekaker med ei litta fruktskål ved siden av. Supergod proteinpannekake oppskrift finner dere HER! Dette blir den tredje dagen uten kjøtt og det går overraskende bra. Jeg tror det blir verre om jeg skal begynne å kutte meieri og egg for å være ærlig, men den tid den utfordring. Hehe.. Og om dere vil se mitt første møte med TOFU i går kveld så legg meg til på snap: CHRISUNIVERS jeg kødder ikke.. det var helt drøyt! Trodde jeg skulle stryke med..

Jeg er bare så LATTERLIG støl i beina i dag etter beinøkten min i går. Jeg sa jeg skulle dele den med dere og here it comes: 

KNEBØY – 3 x 5 reps
SUMO MARKLØFT – 3 x 8 reps
LEG EXTENSIONS – 3 x 8 reps
LEG CURL – 3 x 8 reps
HIP THRUST – 4 x 8 reps
MAGEØVELSE – CABLE OBLIQUE CRUNCH – 3 X MAKS

Så enkelt og så bra! Jeg klarte å øke til 72 kg i knebøy og er superfornøyd med det og 90 kg sumo markløft gikk opp lett 3 x 8 og DET føltes helt magisk. Ingenting gir mer treningsglede enn progresjon og det å føle seg sterk! Før jeg kjører beina varmer jeg opp med en dynamisk oppvarmingsrunde. Er det noe dere vil jeg skal dele? Jeg merker stor forskjell på knebøyen min når jeg gjør denne. Det hjelper MYE!

Nå skal vi straks komme oss ut og trene hund for på Tirsdag er det siste kurskveld og eksamen for meg og Nova og jeg er så spent for det er så strengt. Klarer vi det liksom. Jeg tror kanskje Nova har fått innbilt svangerskap for hun er så rar etter løpetiden så det er ikke like lett å få kontakt med hun dessverre. Men trene må både hun og jeg så vi gir oss ikke. Stakars jenta mi♥

God helg alle sammen!♥

#trening #kosthold #livsstil #sunn #frokost #tips #helg #mai #blogg #helse
5 kommentarer
  1. Hei! Har du noen rabattkode på xlife nå eller vet om noen andre som har? Skal handle der ifra og vil gjerne ha litt rabatt 🙂

  2. Hahah jeg liker heller ikke konsistensen på tofu. Spist én gang og aldri igjen..
   Lykke til med Nova 😊

  3. Æsj, tofu smaker som, og har konsistens som geitost :O Anbefaler veggismat fra coop, og halsans kök 🙂
   Gjerne del den oppvarmingen, jeg syns knebøy er så vondt at jeg klarer ikke gå langt nok ned. Kanskje pga lange bein 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg