GIRL! YOU GOT THIS!

Reklame | www.x-life.no

FREDAG og min første beinøkt siden Tirsdag forrige uke pga THE FLU. Shit. Jeg gruer meg nesten litt for i dag er det tung knebøy og med pollentrynet mitt føler jeg meg ikke akkurat supersterk. Vet ikke om flere av dere som har pollen allergi føler at det er som å ha feber i kroppen når det er på det værste? Energinivået er så lavt og bare det å gå tur å røre på kroppen med Nova er et skikkelig ork, MEN.. det betyr ikke at man ikke gjør det selvom. Hehe.. Det er ikke alltid man gjør akkurat det man vil. Da tror jeg at jeg hadde ligget mye på sofaen fordi jeg er egentlig en sofagris. Men å ligge på sofaen får meg ingen steder og jeg når ingen mål.

Viljestyrke er noe som må trenes opp det også. Om man først bestemmer seg for noe så klarer man alt man vil. Det er jo ingen som våkner opp en dag og er like god som Marit Bjørgen på ski liksom. Eller våkner opp å løfter 100kg markløft dagen man bestemmer seg for å begynne å trene styrke. Det må jobbes for og det kommer gode dager og tunge dager, men det viktigste er å ALDRI GI SEG! Bli glad i prosessen og være realistisk når det kommer til kortsiktige og langsiktige mål. Vi har evnen til å bli hva vi vil og det er jo helt fantastisk. Vi må bare tørre å satse på oss selv. Vi må bli flinkere til å gi oss litt tillit og tid til å vokse både fysisk og mentalt. 

Så i dag vil jeg du skal si 1 ting til deg selv i speilet… – GIRL! YOU GOT THIS! – Knus treningsøkten din, legg på en kg ekstra og ei denne Fredagen!! Omring deg med positive mennesker som heier deg frem. Vær en gledesspreder i andre sitt liv og smil til naboen da vel. Det er helt gratis og jeg lover det gir en good vibe! Nyt helgen alle sammen! Jeg skal dele dagens bein/rumpekt med dere i morgendagens innlegg♥

Genser HER! // Tights HER! // SportsBh HER! // Sneakers HER!

Foto: Jon Klasbu for www.x-life.no 

#trening #aktiv #sunn #helse #hverdag #mai #blogg #treningsblogg #livsstil #mindset
1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg