RIVE AV FOLK HUET?

I morgen skal jeg på fotoshoot med www.x-life.no og jeg tenkte jeg skulle vlogge for det er lagt opp til mye kult. Men jeg er jo fortsatt syk da OG jeg fikk mensen i dag så det er jo litt balls. Spesielt siden kroppen min blir sjukt oppblåst når jeg har uka og da er det jo ikke mest kult å ta bilder i sportsbh og shorts.  

Jeg mener.. Jeg går opp 2 kg + og ser ut som jeg er 4 mnd på vei når jeg har mensen i tillegg til å ha så kramper at jeg får lyst til å rive av folk huet. Wooop! Fotohoot here i come! Hehe, men det går. Jeg må være i Drammen klokken 08 i morgen og det vil si at jeg må dra hjemmefra typ seinest klokken 06:30. HELLO! Det er jo ekstremt tidlig til å være meg som er A menneske uten like. 

Det er et skikkelig opplegg hvor vi skal ta buss fra Drammen og til Rjukan for å ha selve fotoshooten på flere forskjellige lokasjoner og en av de er på et sted hvor tungtvannaksjonen fant sted. Hvor kult er ikke det! Så er det lunsj, mer bilder som skal taes også avsluttes det hele med en middag med hele gjengen. 

Jeg håper formen min er bra i morgen for det her har vært en skikkelig kjip influensa. Jeg blir sjeldent syk så nå har jeg fått en skikkelig smell. Jeg blir aldri slått ut så lenge, men nå har jeg vært dårlig siden Onsdag forrige uke og hvis jeg ikke får trent snart klikker det for meg! 

Store håp for en frisk morgendag! Jeg håper dere har hatt en super start på uken♥


Foto: Jon Klasbu // www.x-life.no

8 kommentarer

Siste innlegg