CHEAT DAY!

CHEATDAY BABES! I dag har vi vært på tur med mamma og stefaren min med bikkjene dems og etter vi var ferdige med det så dro vi på Egon´s som er rett nede i gata fra meg. Jeg bestilte meg en taco pizza og en side order som heter “fries´n´dip”. Det er pommes frites og løkringer med 2 dipper. Det er hysterisk godt!

Når jeg skulle hjem der klarte jeg ikke dy meg og måtte innom Deli De Luca. Der er jo de berømte donutsene mine. Det er de beste som finnes. Et lite råd fra meg til dere: Er det tomt i disken så spør om de har på kjøla, for det har de som regel. Jeg kjøpte 3 donuts også dro jeg innom den Søndagsåpne butikken her nede og kjøpte med meg 2 IFA pastill esker, en pakke oreo golden, 3 kinder maxi og en liten firkløver sjokolade og en bitteliten M pose.

Det var dagens fangst og nå sitter jeg her stappmett og skal bruke resten av kvelden på jobb! Krysser fingrene på at jeg er frisk nok til å trene i morgen♥ Håper helgen deres har vært fin frøkner!

Har dere spist no digg?

 

#kos #helg #kosthold #godteri #sukker
2 kommentarer
    1. Hei!
      Synes at det er så utrolig fint at du viser at du har cheatdays. Synes det er fint at du ikke bare sier at du har det men virkelig viser det, og viser mengden hehen. Føler ofte at folk sier at de har cheatdays men så spiser de bare typ to smågodt biter, synes det er veldig fint at du viser så åpenlyst hvor mye du faktisk kjøper og at det er helt innafor i en sunn livsstil. Takk for at du er deg <3

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg