TRONDHEIM…

Nå sitter jeg på flyplassen og venter på å få kommet meg hjem. Det er boarding as we speak. Det har vært en super koslig dag i Trondheim og vi har fått masse fine atleter til Team Kaliber og jeg gleder meg så til å være med på reisen dems mot scenen i høst. Bildene er tatt i garderoben på gymmen og der har vi sittet i hele dag og hatt formsjekker på de som har møtt opp for uttak. 

Jeg er også SJUKT spent for det er ei frøken jeg har coachet gjennom strongbody som kom og hun ble jo seeelvsagt tatt ut og hun kommer til å blir DRIT BRA!! Det skal bli så vilt og følge denne jenta opp til NM. Jeg har virkelig funnet den beste jobben og hobbyen i verden og kunne ikke bedt om noe annet. 

Jeg titter egentlig bare innom for å si at jeg er sjukt takknemlig og glad i dag♥ Å få være en del av coach teamet både i Strongbody og Kaliber er noe jeg aldri kunne drømt om i min villeste fantasi og jeg sier bare 1 ting jeg babes:

DET ER INGENTING SOM HETER “Å DRØMME FOR STORT”!!! Vær ambisiøse, våkne opp med en kriger innstilling og kick ass for at du skal nå drømmene og målene dine uansett hvor langt urealistiske de kan virke. 


6 kommentarer

Siste innlegg