Dårlig samvittighet!

Jeg er så bitter! Jeg burde sikkert skrevet noe skikkelig positivt og fint i dag siden det er Fredag, helg og solen skinner, men nei.. Jeg ble jo sjuk på Onsdag. Jeg merket at formen var dårlig og jeg fikk vondt i hele kroppen ettersom kvelden kom. Det var noe mer enn pollen liksom. Og når jeg våknet i går var jeg seriøst helt i kjellern. Feber, hosting med astmaproblemer og vondt i alle ledd, faktisk så ikke at det var vondt å stå og ligge fordi det verker så fælt i hoftene mine av alle ting. Følte meg som tante Gunda på 90 år. I går var jeg amøbe!!

Jeg fikk hvertfall dratt til Frisøren i går for det var seriøst SÅRT trengt. Jesus christ.. Etterveksten min var brutal og håret så helt grusomt ut. Jeg farget håret i en beige/blond tone med litt dypere brun i bunn. Og selvom jeg satt der i ørska med blanke øyer, et fjernt blikk og feber så var det veldig verdt det. Jeg skal vise dere ordentlig når jeg føler meg litt mer oppegående for nå er det slitsomt å eksistere. Jeg er helt fjern. Jeg har sittet i sofaen i dag og ikke fått gjort noe effektivt og jeg har tidenes dårligste samvittighet.

Jeg skulle jo legge ut klær på TISE disse dagene her, jeg skulle vært på hundekurs i går og jeg skulle absolutt ryddet kåken, men den gang ei. Jeg føler meg så søppel. Jeg har ikke sjans. Det er såvidt jeg orker å jobbe for jeg klarer ikke beholde konsentrasjonen i mer enn 5 minutter. Og i morgen tidlig skal jeg til Trondheim for uttak til Team Kaliber, noe jeg egentlig ikke kjenner jeg er i form til. Men jeg gleder meg masse forde og jeg hpåer jeg ser noen av dere der 😉

Dagen i dag brukes til full avslapping og jobbing mellom feberslagene. Heldigvis er det kun dagstur til Trondheim og flyet mitt går 09:00 også er jeg hjemme igjen 21:30. Mamma skal ha Nova så hun får hvertfall masse lek med de andre hundene i morgen.

Slenger med et bilde jeg tok for 2 sek siden her jeg ligger i den møkkete adidas hoodien min, den skulle vært vasket for sånn.. 10 bruk siden sikkert.. Haha! Vi har alle de koseklærne som går på repeat right?? 

GOD FREDAG GODTFOLK!

#helg #hverdag #syk #livet #helse #lei #sykdom
6 kommentarer

Siste innlegg