Fasadepiss!

I dag hadde jeg gledet meg så sjukt til å starte uken med en KILLER økt på overkropp. Jeg hadde godt humør og var klar som faen! Jobbet litt på morningen i dag også dro vi ganske tidlig til gymmen. Jeg tror jeg må begynne å gjøre litt om på rutinene mine og trene tidlig for det passer egentlig mye bedre inn i rutinene mine, men anywho..

Økten var GRISEBRA med økninger og jeg følte meg sterk og ting var på topp HELT TIL.. Militærpress. Jeg skulle gjøre militærpressa og for bare 2 økter siden kjørte jeg 3 sett med 8 reps med 30 kg. Sist gang hadde jeg en dårlig økt og klarte kun 4 reps på siste sett og i dag så klarte jeg faen ikke løfte jæveln mer enn 3 ganger på første sett før skulderen ble litt vrang og styrken forsvant. 

Jeg rage´a så sjukt på gymmen. Heldigvis var vi alene, bortsett fra frøkna som jobber der som sikkert fikk med seg alt, men hun kjenner jeg jo såpass at jeg ikke bryr meg om hun hører at jeg har et utbrudd. Hehe.. Jeg ble så jævli forbanna at jeg nesten rista og det kokte i skallen. Jeg banna og gestikulerte rundt den stanga og Kim bareee… WTF? Haha.. Og jeg spør meg selv WHY?! Det skal jo ikke gå nedover når man trener for å øke, joda.. Noen ganger er det bare sånn.. Noen ganger har man dårlige dager, dårlige økter, dårlige uker osv. 

Jeg har litt anger issues noen ganger. I trafikken blant annet er jeg et monster og i settinger som i dag hvor jeg ikke prestererer på det nivået jeg vil og ikke får til da blir jeg så rasende. Ikke på noen andre enn meg selv da, thank god. Men det er jo kanskje ikke så hyggelig for de rundt meg og det er jo ikke verdens beste egenskap, men det er på mye passion inni meg som bare bobler over noen ganger og det er vanskelig for meg å skjule følelser, enten det er glede, sinne, frustrasjon osv. 

Etter jeg var ferdig med å ha utbruddet mitt så kom Kim med et forslag til alternativ øvelse og jeg gjorde den og moved on. Prøvde å snu humøret til de 2 siste øvelsene på programmet. Jeg økte i alle øvelser, bortsett fra militærpress som gikk til helvette og det er så synd at jeg har fokus på den ene øvelsen som er dritt fremfor de 7 andre øvelsene som var drit bra. 

Hvorfor er vi så rasshøl mot oss selv noen ganger. Det skulle ikke vært lov! Hvis vi hører 10 positive ting i løpet av en dag, men 1 negativ så henger vi oss mer opp i den ene tingen enn alt det andre gode. 

Vi må bli flinkere til å se det helhetlige bildet fremfor å henge oss opp i småting. Dette gjelder kroppene våre også. Hvis man har forbedret mange punktet så blir man fortsatt frustrert og legger energien sin i det ene problemområdet som ikke er helt som vi ønsker. Vi er våre værste fiender og det gjør noe med mindsettet vårt. Jeg skal gjøre det jeg kan fremover for å overse småting som plager meg for jeg vil ikke la meg påvirke negativt på den måten. 

Og jeg vil også påpeke at i denne kyniske overfladiske verden vi bor i kunne jeg bare laget et blogginnlegg om hvor fantastisk treningsøkten var, at jeg økte, har progresjon og alt er så forbanna fint og flott i mitt liv. At alt er P E R F E K T, men sånt fasadepiss er jeg ikke interessert i å spre. Nok av dem for å si det mildt. 

Håper dere har fått en super start på Mandagen deres hvertfall! 

#trening #fitness #kropp #tanker #følelser #trist #forbanna #mandag #april #blogg #
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg