SKULDRE SOM BRENNER!

Fredag, solen skinner, jeg skal fikse de grusomme neglene mine senere i dag men før det er det legday! Hva mer kan man be om? Wiho, humøret er så sjukt på topp og treningsgleden er ENDA høyere for jeg bare digger det nye programmet mitt og jeg føler at ting skjer selvom det bare har gått 2 uker. YAS! Full fokus på overkropp.

Det er uvant å trene 3 dager overkropp og 2 dager med bein siden jeg er så vant til å myrde beina mine 3 ganger i uken, men let me tell ya. De 2 beinøktene er akkurat det jeg trenger nå og jeg er så spent på hvordan det blir å bygge opp styrken i knebøy fremover. Jeg har satt meg et hårete mål på 80 kg i knebøy og det er BEYOND min villeste fantasi siden det er en hat øvelse kroppen min bare ikke liker, men skam den som gir seg. 

Anyway! Jeg delte et skulder supersett på IG tidligere i dag fra gårsdagens økt. Jeg får stadig spørsmål om skuldertrening og dette supersettet må dere bare teste ut om dere vil ha fokus på skuldre. 

Her gjør jeg 3 sett x 20 repetisjoner med sidehev. Når jeg er ferdig med de 20 repetisjonene går jeg direkte over til press over hodet med samme vekt og til failure. Altså så mange jeg bare klarer helt til skuldrene faller av. Hehe.. Feel the burn babes! Jeg bruker 5 kg og det er et helvette!

BiEeb55Dps_
 
Håper dere tester supersettet! Gi meg isåfall feedback♥ Nå skal jeg komme meg avgårde til Lillestrøm for å drepe beina mine! Jeg har forresten fikset meg ny mobil også så i løpet av helgen har jeg faktisk en tlf med et kamera som IKKE er knust! WOHO. Det er rimelig digg for de bildene og snappene jeg har tatt med tlf nå er har vært helt krise! 
 
→ Hva trener dere i dag?
 
Jeg ønsker dere alle en nydelig Fredag og god helg!
 
BE STRONG – BE PROUD
 

#trening #fitness #kropp #sommerkroppen #helse #hverdag #fredag #livsstil #sunn #sporty #sterk
2 kommentarer
    1. Her kommer et spørsmål litt ut av det blå, men må bare spørre 😂😂 har du sett sommerhytta som går på tv2? ER DU I SLEKT MED MONA? synes dere har så mange av de samme trekka 😂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg