BESTEM DEG!


Jeg får ofte spørsmål på hvor jeg får all motivasjonen min ifra. Det ikke hver dag jeg er like motivert og det en haug av dager jeg har lyst til å bare gi totalt faen,  legge meg på sofaen å spise ben&jerry´s. Vi har alle de dagene og det er ikke slik at noen blir født med en større mengde motivasjon og passion enn andre. Man skaper den driven selv! Og man må sparke seg sjæl i ræva ekstra hardt noen ganger for å get shit done. Ingenting kommer gratis og servert på døren. Til ende og sist så er det ingen andre som bestemmer hvordan våre liv blir enn oss selv. 
 

VI har kontroll over VÅR egen skjebne og våre actions eller mangel på actions blir et resultat av hvor vi ender opp. Så hvor vil du med livet ditt? Vil du være en statist i ditt eget liv mens årene flyr eller vil du LEVE, mestre og jage drømmer?
 

Det føles kanskje skummelt, men jeg lover deg at det er verdt å satse litt på seg selv også. Jeg ble ikke den utgaven av meg selv som jeg er nå over natta. Det har tatt tid, oppturer og nedturer, breakdowns, mestringsfølelser, stolthet, progresjon OG regresjon som er det motsatte, men det som har holdt meg gående er den drømmen om å nå et større mål med flere delmål på veien for å holde motivasjonen oppe.

Ha en plan og sett deg realistiske mål. Ha en treningsplan som passer til deg, dine mål og din kapasitet! Ikke tving deg selv gjennom 5-6 økter i uken om du ikke har tid og bare hater. Treningsglede er en VIKTIG faktor for å lykkes i mine øyne så gjør noe du liker og ikke overdriv i starten for det er lett å bite over for mye og gå lei. Gi deg selv kred for innsatsen du gjør, enten du får inn 2 økter i uken eller 6. Vær stolt av deg selv! Det trenger ikke være alt eller ingenting.

Det er ikke enkelt, men det viktigste av alt. BESTEM DEG! Bestem deg for at NÅ (ikke i morgen, ikke på mandag eller etter ferien) er det tid for endring. Ta små skritt i riktig retning og take action! Til slutt blir de endringene du har gjort om til rutiner og det går på autopilot. En naturlig del av hverdagen din på vei mot drømmer, delmål og mål♥ 

Vær fryktløs og tør å satse! Tør å ta litt sinnsyke avgjørelser. Følg drømmene dine uansett hva det er♥ Og det trenger ikke være at du skal stille i fitness, bli treningsnarkoman eller hoppe i fallskjerm. For noen kan det være ekstremt å bytte jobb for eksempel. Mange har en jobb de ikke trives med, men er redde for å si opp. Men hvis det gjør deg ulykkelig så tør å gjøre endringer. Ikke vær et sted bare fordi det er “trygt”. Kom deg ut av komfortsonen og følg magefølelsen selvom den er litt ubestemmlig noen ganger♥ Sofaen er trygg, men er ikke den ganske kjedelig i lengden å a?

Og for guds skyld ikke la andre definere hva som er lykke for deg. Finn din indre glede og motivasjon. Tør å gjør ting som gjør akkurat DEG lykkelig. Om det er å strikke eller trene så er det et fett så lenge du har det bra♥ Ikke la andres tvil og meninger om dine valg gå for mye inn på deg. Om vi skulle latt andres tanker om hva vi driver med påvirke oss for mye hadde vi vært A4 mennesker hele gjengen uten personlighet. Som en saueflokk.. Nei, fysj..
 

“A wolf does not loose sleep over the opinions of sheep”
Er du en sau eller en ulv?

 

Jeg vet ikke med dere? Men for å få ting gjort må jeg ha en plan. Det er ikke alltid den planen er skrevet ned på papir eller i stein, men jeg må ha en plan i hodet for å vite hva jeg skal og hva som skjer. Så denne uken er planlagt! Det skal trenes 5 økter, vlogges, 1 fotoshoot i Drammen, 2 hundekurs og kostholdet skal være 110%. Motivasjonen er HØY og denne uken blir bra for det har jeg allerede bestemt meg for! 

Let’s KILL it babes og la oss sette standarden for uken allerede i dag!


 

#trening #aktiv #helse #kropp #tanker #motivasjon #treningsblogg #blogg #hverdag #april
2 kommentarer

Siste innlegg