Wing it..

Denne helgen har flydd som vanlig. Jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke er flink nok til å prioritere sosiale medier de helgene jeg er med Kim. For vi sees jo ikke så alt for ofte, så når vi først treffes har jeg en lei tendens til å bare la telefonen ligge for å bruke tiden på han. Det irriterer meg jo litt, for jeg har jo alltid gode planer og tanker, men det er sjeldent jeg får gjort det. Og jeg blir så gretten når jeg tenker på det. 

Er det en ting jeg skulle ønske jeg var bedre på så var det planlegging og organisering. Jeg S-U-G-E-R på det. Virkelig! Jeg er en sånn “go with the flow” jente og tar som regel alltid ting som de kommer, men det biter meg i ræva akkurat når det kommer til blogging og SoMe. Jeg er ikke den bloggeren som legger klar ukens antrekk på rad og rekke, stikker ut å tar bilder av alt sammen og planlegger blogginnlegg en uke frem i tid. That´s not me, men jeg ser jo at jeg burde bli bedre på å planlegge så jeg kan ha en viss standard på bloggen da. 

Kanskje jeg burde slutte å “Wing it” hele tiden.. Å ta meg selv i nakkeskinnet på rutinene å det blir en bedre standard og et system på det hele. For nå er det slik at jeg bare stor opp om morningen og skriver det jeg tenker, føler eller ønsker. Og det er jo bra for alt jeg skriver kommer jo fra levra, men de dagene jeg da jeg faktisk er litt opptatt eller ting er hektisk og jeg er på farta så glemmer jeg litt at det skal blogges da å. Så jeg føler bloggen kan være veldig bra i perioder, mens andre ganger er det ikke bra nok i det hele tatt og da blir jeg jo skuffet over meg selv. 

Hva tenker dere? Har dere noen tips, ønsker eller innspill? Jeg håper helgen deres har vært fin og at dere dro nytte av forrige innlegg og fikk shoppet litt med rabattkoden min♥

#helg #april #vår #antrekk #ootd #blogg #treningsblogg #søndag
6 kommentarer
  1. Jeg tenker at det at du bruker tid på kjæresten din Og klarer å lefge bort mobilen bare er positivt og noe vi kan lære av deg! Det er slettes ikke en dårlig egenskap, og et fint motsvar til dagens oppslukhet (nytt ord hehe) i mobiler og sosiale medier! Mer tilstedeværelse har vi alle godt av 🙂 ps: liker bloggen din skikkelig godt!

  2. Er helt innafor å droppe ut fra sosiale media av og til! Er bare sunt, egentlig, og spesielt når sosiale media kanskje kunne kommet i veien for kjærestetid.
   Men igjen, har du en rolig dag full av inspo kan du faktisk mekke innleggene og lagre de i arkivet ditt sånn at det bare er å publisere de når du ikke har tid til å skrive noe, eller legge inn dato til de dagene du veit du ikke får publisert noe.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg