Til dere fra meg! I LOVE YOU!

Reklame | www.x-life.no

God Torsdag babes! I dag er en FINFIN dag fordi jeg har en overraskelse til dere! EN RABATTKODE TIL DERE HOS X-LIFE! Jeg synes det er så koselig å kunne gi noe tilbake til dere som er så søte og titter innom mine kanaler! I LOVE YOU ALL! Jeg har jo lenge planlagt å gjøre en haul video med vårnyhetene jeg selv har bestilt. Når jeg var i møte hos x-life forrige uke ble vi enige om at jeg skulle få denne rabattkoden å gi sammen med YouTube videoen og hvor herlig er ikke det da! 

Solen titter frem, det er vår og sommer stemningen kryper innpå også kan dere shoppe litt freshe nyheter til vårgarderoben om det skulle friste! Jeg er jo ganske Basic som dere alle vet, men favorittfargen mine er armygrønt som jeg bruker mye gjennom hele året, men denne våren har jeg oppheng på denne duse/nude rosafargen. Love it og jeg får bare ikke nok av den. Anyway…

RABATTKODEN ER: 25CHRISTINE → WWW.X-LIFE.NO
Den kan brukes på ALLE ordinære varer og gjelder til og med Søndag  22 April♥ Happy shopping!

R7TzKvffcnc

​Jeg har aldri laget en haul video før og jeg håper dere liker den. Trykk HER for å komme til video eller påselve videobildet. Og siden jeg er litt usikker på hvordan det er med linking osv på YouTube så slenger jeg inn bilder med linker på bloggen også for å gjøre det enklest mulig for dere. Men alle varene under her ser dere på i YouTube videoen. (Utenom skoene)
 


1. HER! // 2. HER! // 3. HER! // 4. HER! // 5. HER! // 6. HER! 

 


1. HER! // 2. HER! // 3. HER! // 4. HER! // 5. HER! // 6. HER! 


 


1. HER! // 2. HER! // 3. HER! // 4. HER!


 


1. HER! // 2. HER! // 3. HER! // 4. HER! 


 


Sneakers i forskjellige farger HER! // Nude sportsbh HER! // Svart sportsbh HER! 

#trening #treningstøy #motivasjon #inspirasjon #hverdag #aktiv #helse #blogg #torsdag #april
8 kommentarer

Siste innlegg