UNREAL!

Jeg har ikke ord for hvor insane denne helgen har vært for meg! Og ikke minst Kristine som tok 4 PLASS i Sandefjord Open som debutant! Det er helt sinnsykt vilt og jeg kunne ikke vært mer stolt av den jenta der! Det å ha fulgt opp Kristine i så lang tid og få følge henne opp hele veien til hun står på scenen for første gang er verdens mest magiske følelse. Hun startet med meg for 17 kg siden altså!!! Hvor vilt er ikke det da! Så jeg sier bare 1 ting jeg! Set a goal an crush it for ingenting er umulig og man skal aldri tvile på seg selv. Drøm stort og ikke la noen hindre deg i å gå all in med det du vil satse på! 

Jeg skal lage et eget innlegg med Kristine sine før og etter bilder. Jeg sier bare 1 ting. PREPARE to be amazed. Denne uken er det en rolig uke og litt påskekos før neste konkurranse som er Oslo Grand Prix den 7 April. Jeg drar til Rena på Onsdag og kommer hjem igjen neste uke for å være i Oslo. Jeg og Kim skal prøve å komme oss på en fin tur om været blir bra. Så det krysser jeg fingrene for. Jeg hadde trengt litt avkobling nå.

Jeg har vlogget til YouTube i helgen og planen er å sette sammen den de kommende dagene også skal jeg filme en heftig beinøkt med noen tips til bein og rumpe trening og en gigantisk x-life haul. Så planene fremover er satt! Sjukt mye som skjer og jeg er klar som faen! Nå blir det en liten påskebreak før neste konkurranse. Jeg gleder meg SJUKT MYE! 

Og veit dere hva?? I DAG KAN JEG TRENE IGJEN! Så det blir en heftig beinøkt for å si det mildt og jeg kommer til å bli idiotisk støl siden jeg har hatt 1 uke fri. Og etter denne helgen er motivasjonen på TOPP!

#fitness #bikinifitness #coach #mars #påske #motivasjon #trening
12 kommentarer

Siste innlegg