Let´s GO!

Reklame | www.gastonluga.com

Bikkja er levert, morningens arbeid er ferdig og nå må jeg pakke baggen, fikse meg også blir det Sandefjord NEXT! Herregud jeg er så spent. Dette er som sagt første fitness konkurransen jeg er backstage som coach og ikke utøver. Dere aner seriøst ikke hvordan den følelsen er. Det er som om jeg skal levere ungen min på første skoledag. Det blir en hektisk helg med mange fra Team Kaliber som skal stille. Jeg er også delegat Backstage til noen av gutta som skal stille i Mens Physique blant annet. 

Alle utøvere har en delegat og delegaten sørger for at utøverne har det de trenger og hjelper de med alt de trenger slik at de skal slappe mest mulig av. Så denne helgen blir en helt ny opplevelse for meg backstage. Jeg gleder meg så masse til å møte verdens beste Kaliber gjeng igjen. Jeg er så glad jeg er i en fitness klubb med så godt samhold hvor alle tar godt vare på hverandre og løfter hverandre opp. Det finnes ikke mer positiv og morsom gjeng å ha rundt seg i fitness kaoset. 

Jeg kommer til å filme gjennom hele helgen å dele i en egen VLOG on the tube..


Elsker seriøst den nye sekken min fra www.gastonluca.com ↔ Med rabattkoden: CHRISTINE får dere 15% på valgfritt kjøp hos de♥

Før jeg drar nedover skal jeg laste opp YouTube videoen min med EN FULL CHEATDAY også skal jeg fikse neglene mine for det burde vel strengt talt vært gjort for 1 uke siden for de ser helt jævli ut, men jeg er sånn “i siste liten menneske” og i stedet for å fikse dette tidligere denne uken hvor jeg har hatt nok av tid så skal jeg selvfølgelig ringe å få en hastetime jeg egentlig ikke har lyst til å ta meg tid til, men prioriterer allikevel. Well done Christine… You did it again!

Jeg ønsker dere en nydelig helg babes, nå skal jeg kaste meg rundt her hjemme så sees vi på snap!

→ YouTube´n min finner du HER! 
→ SNAP: CHRISUNIVERS

Sneakers→Adidas NMD // Bukse ONLY // Jakke, hettejakke og caps fra BikBok

#antrekk #hverdag #fredag #helg #mars #blogg #treningsblogg #stil #hund #valp
8 kommentarer

Siste innlegg