Han viste meg fingern!!

I dag opplevde jeg det drøyeste! Jeg er helt sjokkert og fly forbanna for å si det mildt! Okei, hvor skal jeg starte..

Jeg har vært hos mamma siden i går for jeg skal til veterinæren med Nova for 16 ukers vaksine og det er rett borti gata her. De bor i nærheten av en Kiwi butikk. Og helt til venstre på Kiwi sin parkering er det 2 parkeringsplasser som går utenfor skiltingen til Kiwi sin parkering. Disse 2 parkeringsplassene har ikke Kiwi krav på. De er litt i limbo og har blitt brukt som gjesteparkering i mange år så jeg parkerer noen ganger der når jeg er på besøk. 

Og i dag når vi stod opp så skulle mamma på Kiwi å handle og finner bilen min NEDTEIPA med A4 ark på at jeg står feilparkerert og trues med bortauing. Dette har ikke butikksjefen på Kiwi lov til å gjøre og bare det å teipe bilen min ned som en drittunge som kaster dassruller i trærne til naboen er helt ufattelig. Og man skal ikke putte teip på lakken på en bil det ødelegger lakken noe sykt. En ting er en lapp i frontruta, men det der er bare IKKE innafor for fem øre. 

Og det er ikke første gangen. Jeg har også opplevd å få en hel jævla kartong teipet over HELE frontruta mi og ikke nok med det, men han er såpass drøy at han tok bilnummeret mitt, søkte det opp og fant ut hva jeg het for så å finne meg på facebook og ringte meg på messenger OG sendte en krass meld om at jeg skulle flytte bilen med en eneste gang. Altså.. Er det virkelig mulig! Det er ikke kiwi sine parkeringsplasser FFS. 

Så i dag var det nok og jeg marsjerte inn på den jævla Kiwi butikken og spurte hva faen han holdt på med når han teiper bilen min på den måten der og ødelegger lakken. “Det er ikke mitt problem!” sa han arrogant. og det fyrte meg greit mye opp. Jeg og mamma sa vi kom til å klage dette videre til hovedkontoret og da smalt han tilbake med “Du kan klage til kongen hvis du vil!” Og jeg bareeee… ALTSÅ! Jeg klarte ikke dy meg så jeg måtte jo bare spørre om han var fette dum i huet for da rant det over for meg og jeg ble ganske krass for makan til fornærming. 

Også endte det opp med at han viste meg fingern mens han rygget inn på lageret. HVA FAEN!!! Da tilta det greit for meg og jeg rage´a ut derfra for det der er så respektløst og uprofesjonelt at man nesten ikke skulle trodd på det en gang! What the actual fuck!

Så vi ringte til hovedkontoret og ble møtt med kjempegod hjelp helt til vi ble satt over til distriktsjefen. For da hadde jo butikksjefen på kiwi kommet oss i forkjøpet og distriktsjefen sa at vi løy og var ikke villig til å i det hele tatt lytte til noe av det vi hadde å si. Og hvorfor i helvette skulle man lyve om noe sånt. Jeg har en del bedre ting å bruke tiden min på om jeg ikke skulle ringt inn til hovedkontorer med falske anklager for å si det mildt. Vi ringte opp igjen til hovedkontoret og hun vi snakket med ble rimelig sjokkert hun også, men vi fikk beskjed om å sende inn bilder så skulle hun ta det videre så der var det god hjelp å få. 

For en start på dagen. Bah.. Og det er ikke bare vi som har opplevd ufine hendelser med denne tosken for å si det sånn. Sjekk denne anmeldelsen av Kiwi butikken på google: 

#blogg #hverdag #november #onsdag #folk #forbanna #sint #frustrert #oppgitt #jessheim
12 kommentarer
  1. OMG!! Jeg hadde klikka mentalt jeg også🤬😤😡 Real bitchfit for å sirre sånn!! Assa noen har bare null respekt for andre! Ække rart det blir krig her i her verden😭😣

  2. Herregud så jævla drøyt! Er de mulig å oppføre seg sånn egentlig? Uforskamma, barnslig og heøt forkastelig oppførsel. Skal love jeg hadde revna fullstendig hadde noen teipa bilen min, feilparkert eller ikke! Bra du tok deg for han og ringte hovedkontoret!

  3. Hmm, her lukter det vel politianmeldelse lang vei? Samme hvor feilparkert du står har de ingen rett til å ramponere – ikke engang RØRE bilen din. Den skulle isåfall bare blitt tauet bort på din regning. Ikke bare er det herverk, men det er trakassering mtp Facebook.
   Utrolig kjedelig å lese om… masse lykke til: viktig å få slikt ut i lyset

  4. Altså fy faen jeg har ikke ord!!! Jeg er helt sjokkert! Jobber selv i matbutikk, og hadde jeg oppført meg sånn mot kundene hadde jeg nok fått store konsekvenser. Jeg blir utrolig forbanna på dine vegne. Håper virkelig du ikke gir deg på dette, du burde lage et helvete for han! Du som bare er en random har jo ingenting å tape på dette, men han kan få refs, og konsekvenser fra hovedkontoret. Ikke bare det å utføre hærverk på bilen din, men å snakke sånn til deg, og å vise fing! Jeg regner med de har kameraer i butikken, kanskje hovedkontoret kunne krevd å få se opptak, og sett at han viser kunder fing? Og du burde spre ryktet, og få folk til å boikotte butikken. Butikken er avhengig av kundene, ikke omvendt.

  5. Butikken hans går sikkert dårlig, så han trenger vel noe og henge fingrene i! Jobber på kiwi selv, og aldri i verden om min sjef hadde gjort noe sånt!

  6. Shit, så drøyt, det hadde jeg ikke trodd! Bodde i nærheten før og handla masse der.
   Rett over gata så er det masse muligheter for gateparkering opp og inn forbi det relativt nye leilighetsbygget. Bodde der før og selv om det står privat parkering, så er det ikke kontroll 🙈

  7. Denne personen skal liksom jobbe i et serviceyrke, fyfaen det koker over! hva er gærnt med mennesker, AAAH! bra du tar tak Christine 😀

  8. Fy fader! Det var drøyt. Politiet bør få vite om denne saken, og bare oppførselen hans er langt over grensa i forhold til at han jobber i et serviceyrke. Det er jo helt sykt.

  9. Min mening er politianmeldelse asap! Han der burde miste jobben for sjuk oppførsel. Makan til drittunge. Og bare det med at han nevnte kongen i den settingen («snakket han ned») altså det brenner inni meg.🔥 Håper det gikk bra med bilen din!! Hvilken Kiwi er dette? 😷Vil så gjerne holde han opp ned og riste ut alt crapet😤.

  10. Så det nåå! Hvilken Kiwi altså🙈 skal en tur innom en dag ass, men ikke for å kjøpe noe😂 ta en rekognoseringstur😂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg