Ukens NO FILTER – Arrogante PT´er..

Selvom jeg jobber som online PT og coach selv så irriterer jeg meg grønn over noen PT´er der ute. Og da mener jeg PT´er som er så jævla arrogante at folk ikke skjønner en dritt av hva de snakker om. De som konstant har et stort behov for å bruke store fancy faglige ord og utrykk de fleste driter i fordi de vil ha en god PT som viser de god trening som gir resultater fremfor å smelle “pensum fakta” i trynet på folk hele tiden. De som får kundene sine til å føle seg små og dumme fordi de er så høye på sitt eget vokabular. Dette er også slike type PT´er som disser slike som meg for at jeg deler treningen min på instagram og liker å være kreativ med nye øvelser jeg tester ut. 

Ja, selvom knebøy, markløft, militærpress, nedtrekk osv er gode øvelser så betyr det ikke at det kun er disse som skal gjøres hele tiden. Må man løfte 130 kg i knebøy for å være “rå” eller godt trent? NEI! Og er det ikke lov å være kreativ på trening og utfolde seg litt mht egen vinning når det kommer til å finne nye vrier på øvelser? JO! Så back the fuck of ryggen på slike som meg… Mind your own business.. 

Det jeg også irriterer meg grønn over er at slike type PT´er gjør narr av slike som meg og legger ut “kødde bilder” av at de poserer som en fitnessjente og skriver tekster som “Se her, hvis jeg legger ut et bilde hvor jeg vrir hoften min så får jeg flere følgere og PT kunder” EH nei din klovn..

Hvis du tror at det jeg driver med er overfladisk kroppsflashing så tar du rimelig feil. Jeg er så mye mer enn det og hvordan våger du å si noe på hva jeg gjør på min instagram eller blogg? Det er min personlinghet jeg viser og selvom du kanskje ikke har en sjæl så ikke diss min. SKAM DEG! Det finnes mange forskjellige PT´er der ute og fordi jeg har funnet min greie så ikke hat på meg fordi du kanskje ikke har funnet din.

Trening er et bredt spekter og det er MANGE veier til rom og utallige måter man kan trene på. Jeg føler bare det er et push fra de som tar seg selv ganske så selvhøytidelige som PT´er på det å latterlig gjøre de som går sin egen vei og ikke følger “PT malen” hva nå enn det er. Som meg som jobber gjennom sosiale medier og online for å spre treningsglede og motivasjon.. Jeg ELSKER jobben min og det jeg driver med å det å pisse på noens lidenskap er ikke innafor, uansett om det er trening eller strikking.

Jeg tenker litt sånn at hvis du må snakke om hva alle andre driver med for å rettferdiggjøre det du selv driver med så har du missforstått. Fremsnakk i stedet for baksnakk, eller velg å holde kjeft noen ganger kanskje? For det å snakke om andre som om de er fucktards på den måten vil kun gjøre at du ender opp med å fremme deg selv som en fucktard sjæl…

Just saying 😉

#ekte #personlig #mening #ærlig #blogg #oktober #fredag #helg #treningsblogg
16 kommentarer

Siste innlegg