Sunn lunsj i høstsolen!

#Mood … Det er høst, sol og strikken er dratt frem fra bakerst i skapet.. Altså.. Skapet til lillesøss. Denne genseren arvet lillesøss av meg og etter å ha rotet i skapet hennes vil jeg ha den igjen for jeg er jo fortsatt hos mamma.. Haha! Hvorfor gav jeg den vekk? Den er jo superdigg! Jeg hadde jo et sånt lite innfall når jeg flyttet at jeg skulle kvitte med med typ 2/3 av alt jeg eide for man trenger ikke alt man har. Et lite buddah øyeblikk maybe? Jeg må nok bestikke henne med en ny mot at jeg får denne tilbake.. Hehe..

Dagen i dag har vært helt nydelig! Våknet av at Nova gråt rundt 08:30 og det er b-vovven til mammaen sin det. Så ut og lufte i halvsvima med håret til alle kanter og sminken fra i går klint utover trynet. Jeg klarte da å møte på ei venninne av ei venninne som jeg selvfølgelig ikke husket ansiktet på og hun bareee “heiii Christine”.. Og jeg bareee.. Who is you? Også var a svensk i tillegg.. WTF tenkte jeg. Haha..

Det er meg i et nøtteskall, men jeg sier det jo rett ut. Eller.. Jeg lager et sånt “hvem er du tryne” også skjønner de som hilser på meg at de må forklare hvem de er og da husker jeg de alltid. Det er bare sånn jeg er. Og da sier jeg jo alltid at jeg er sjukt dårlig på ansikt og kunne gått forbi mora mi i butikken typ. Flere som er sånn? Litt flaut, men what the hell.. 

Jeg har fått jobbet i den friske lufta og lagde meg verdens diggeste lunsj og en god kopp te. Med et par kosesokker er det en perfekt høstdag i mine øyne.  Det ble en luksus havregrøt på denna jenta i dag. M-m.. Det er så godt å kjenne på matgleden igjen og det å kunne bruke normale sunne ingredienser og leke meg med smaker og være litt mer kreativ. 

→ Havregrøten lagde jeg med 50 gram havregryn kokt opp på vann med vaniljesteviasøtning og når den er ferdig kokt opp så har jeg i en eggehvitte og rører godt rundt for å få den ekstra kremete. Det er viktig å trekke kjelen av den varmeplata for eller så blir eggehvitten til eggerøre oppi der. Hihi..

Jeg toppet med: En halv barebells proteinbar med smak caramell cashew (HER!), hakkede mandler, gresskarkjerner, blåbær og litt yaconsirup (HER!) Og det var sjukt godt, enkelt og sunt! 

Nå skal jeg straks bevege skrotten ut for Nova skal til dyrlegen for å vaksineres og klippe klørne. Håper det går bra. Det er blir mitt første veterinærbesøk med henne hvor hun får vaksiner og jeg er jo redd på hennes vegne stakkar, men hundene leser oss så godt så jeg skal ikke stresse meg opp for da blir hun urolig. De merker jo energien vår med en gang noe er off. 

Senere kommer Kim for han fikk fri i morgen så da blir det hjemover til Lørenskog. Med tanke på gårsdagens innlegg så kjennes det bedre ut i dag faktisk♥

Nyt dagen babes! Puss puss!

#mat #kosthold #helse #frokost #lunsj #tips #sunn #oktober #høst #strikk #blogg
10 kommentarer

Siste innlegg