Kroppen din vet ikke hvilken dag det er!

//Reklame for jobben min som PT og Coach//

“Jeg starter på Mandag!” Det er en typisk frase vi alle har hørt, har brukt og kjenner godt til. Og hva er det med denne mandagen som er så forbanna magisk egentlig? Hvorfor er det viktigere å starte på en Mandag enn å faktisk bare starte hvis det allikevel er noe man vil komme i gang med? Hvorfor utsetter vi så fælt? “Nei, jeg tar det i morgen jeg”, “tar det til helga”. Jeg har selv vært sånn og jeg har jobbet hardt med meg selv for å forbedre meg på det punktet. Jeg var ofte sånn med regningene mine når jeg var yngre. “Jeg åpner posten og betaler regningene mine i morgen jeg” skjedde det i morgen tror du? Nei.. Skjedde det dagen etter? Nei.. Også endte det med purring eller enda værre inkassovarsel og et ekstra gebyr som var totalt idiotisk fordi jeg skulle jo betale det uansett. Slap in my face! Vi utsetter og utsetter og det blir til slutt så tiltak at vi glemmer eller gir faen.

Jeg jobber med mennesker som har lyst på endring! De har lyst til å trene, spise sunnere og få resultater deretter. Noen vil ha en fin helårskropp, andre vil stramme opp etter graviditet, noen har aldri trent styrke før og vil komme i gang, mens andre vil bli “fit” og føler de ikke får resultatene de ønsker på egenhånd. En ting alle jentene mine har til felles er at de har et mål og de har tatt en avgjørelse for å nå det målet♥

Kroppen din vet ikke hvilken dag det er! Hvis du har et ønske om å komme i bedre form og starte med treningen så er ikke noe bedre tidspunkt å starte på enn NÅ. Hvis du først har tenkt at du vil, så take action og GJØR! Sett ord til handling, det er mest sannsynlig den beste avgjørelsen du kan ta. For hvis man skal tenke ting ihjæl så ender det ofte med å falle bort i tankespinn og man begynner å tvile på seg selv. Man finner så mange unnskyldninger for å “slippe unna” og fortsette å kose seg i komfortsonen sin. Og er det noe som ikke skjer i komfortsonen så er det positiv endring. Det er en evig repeat med ting som hverken utfordrer deg eller gir deg noe særlig fordi man som regel går på autopilot.

Kroppen din vet heller ikke hvilken mnd det er. “Jeg starter i Januar”, “Jeg starter etter sommeren”. Det trenger ikke være så svart hvitt, men det er liksom en “sånn alt eller ingenting” mentalitet. Som at når man først skal starte så er det all in som en topp idrettsutøver. Det skal ikke spises noe godis EVER AGAIN, gjerne sukkerfri mnd for å komme i gang, det skal trenes 5-6 ganger i uken og det skal være helomvending av livsstil på 1 dag. Det er jo ikke realistisk og hvor lenge orker man det da? Man sprekker etter 1 uke fordi det er helt insane å starte på den måten og det blir veldig overveldende. → Få en riktig start tilpasset deg og din kapasitet! Man må ikke trene seg ihjæl, slutte å spise godis og bare spise torsk og brokkoli for å få resultater. Det trenger ikke være ekstremt!

Og vi kjenner oss selv såpass godt at vi kan være ærlige med oss sjæl å si at “ja, det er riktig”. Er det bare jeg som sitter her å tenker “guilty” .. Been there, done that! Hihi.. Vi er alle litt sånn og tankemønsteret er der hos de fleste. 

Mange tenker at de har planer i sommer så de må vente til etter det med å starte. De skal i bryllup, de skal på ferie, de skal på hytta, i dåp osv. Bare fordi man skal disse tingene så kan man jo komme i gang med en sunnere livsstil forde. For det kalles “livet” og hvis livet skal bli en hindring så kommer man aldri i gang for det er alltid noe som skjer i livene våre. Hvis du skal dvele og vente tenk hvor mye resultater du går glipp av! Om du tenker “jeg starter etter sommeren” fordi du skal 1 uke på ferie eller i bryllup, tenk så mye som kunne skjedd de 6 andre ukene og resultatene du kunne fått på de♥ Det handler om balansen. Om du er flink og trener og spiser sunt i ukedagene, selvsagt skal du dra i bryllup og kose deg da. Uten at det trenger å sette bom stopp for resultatene på trening, det hjernevasker jeg mine jenter litt med. For man skal ikke få dårlig samvittighet for å leve og være sosial innimellom.

Med meg som coach vil du lære deg denne gode balanse som gir deg fremgangen du ønsker selvom du lever litt, kose deg uten dårlig samvittighet og klare å beholde motivasjonen til å fortsette i mer enn bare 1 uke. Du får også inn gode rutiner og lærer en hel del om kosthold som hjelper deg til å ta ubeviste sunnere valg i hverdagen… Du får resultater!♥

Og noen ganger så må man bare tørre å satse. For en drøm uten en plan er bare et ønske!

→ Hvis du er nysgjerrig på hva en målrettet treningsplan og tilpasset kostholdsplan kan gjøre for deg og dine resultater så send meg gjerne en uforpliktende mail på→ [email protected] så sender jeg deg informasjon♥ Du trenger skrive “Jeg er nysgjerrig” så  sender deg info om hvordan coachingen er lagt opp og hvordan det hele fungerer. Det er ikke farlig♥

//Reklame for jobben min som PT og Coach//

#motivasjon #kosthold #hense #sunn #mat #trening #treningsblogg
4 kommentarer

Siste innlegg