Bring it!

Jeg er så klar for ny uke nå! Denne søndagen har vært drit kjedelig og jeg klør i fingrene etter å starte hele flytteprosessen. Ikke lenge igjen så jeg får holde ut litt til. Jeg ble stående å prøve ut noen nye poseringer i stad for det er endret litt hva man skal gjøre på scenen i år. Så min rutine fra i fjor er utdatert. Så da er det bare å vrenge kroppen inn i nye stillinger å få inn en ny rutine. Jeg skal til Trondheim neste helg og blir der fra Lørdag til Søndag. Da blir det poseringstrening på Søndagen på Kaliber Gym og jeg er super spent på tilbakemelding fra coach Line når det kommer til formen min og progresjonen min frem mot September. Da blir det nok en grundig formsjekk for å sjekke status på skrotten.

Jeg føler at mye har skjedd siden jeg kom ordentlig i gang med dietten min og det vet jeg jo at det har. Jeg gleder meg til målinger på Tirsdag for å se denne ukens progresjon. Jeg ser jo at magerutene begynner å dukke opp igjen og jeg merker på klærne at ting forsvinner. Og det er super gøy, samtidig som det er super skummelt. For jeg håper virkelig jeg har pakket på meg mer muskler siden i fjor for den store frykten er å være veldig tynn og beinete. Så det er litt blanda følelser akkurat nå angående det å komme i sceneform igjen. For ikke å nevne at ræva mi forsvinner. Yup! Det er liksom drawback´et med det hele. Kurvene forsvinner, men det er en del av gamet! 

Denne helgen har jeg faktisk klart å ikke ha cheatday IGJEN! 2 helger på rad. Hvem hadde trodd? Okei da, jeg spiste et par sjokkisbiter fra skåla til Kim i går og kjøpte meg sukkerfri is som jeg fikk inn i kaloriene mine så det var absolutt innafor. Og med tanke på hvor psycho jeg har klikket på cheatday´s tidligere så er dette en sinnsyk forskjell. Jeg er stolt av meg selv, men samtidig så vet jeg at det er ikke lenge før cheat monsteret dukker opp igjen så jeg får nyte det nå som jeg faktisk ikke har noe sånn veldig behov eller lyst til å spise meg ihjæl på sjokkis og smågodt. Hihi.. Nå er jeg målrettet AF og jeg kjenner at det skal mye til for å bryte den gode flyten jeg er i nå så jeg får nyte det mens det varer, for det varer ikke evig. Hehe..

Håper dere har hatt en super helg og er klare for å naile denne uken! Let´s do this!! 

 

#trening #treningsblogg #diett #sunn #helse #fitness #blogg
4 kommentarer
  1. Hei!
   Er du ikke redd for at kropp, mat og trening skal ta over alt og alle tanker i hodet prosessen frem mot scenen i september ?
   Jeg vet at på når jeg er på diett er det vanskelig å snakke og fokusere på noe annet.
   Evnt. noen gode råd for å forhindre at dette skjer ?
   Masse lykke til med veien frem mot sceneform. <3

  2. Marie: Hehe, jo det er alltid en liten fare for at man blir litt gal, men det er nesten en del av fitnessbobla. Jeg vil si jeg har hodet på riktig plass. Når man er i en konkurranse oppkjøring så blir man veldig besatt av det man driver med for hver eneste dag er det endringer. Jeg føler nesten at det er slik den livstilen er og det er vanskelig å slippe unna. Man blir jo veldig selvopptatt mht progresjon og fremgang. Men det er viktig å ha fine folk rundt seg også som kan støtte og hjelpe med å dra meg ut av den bobla noen ganger <3

   Tusen tusen takk <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg