Så sykt bra humør!

Noen dager så bare våkner man opp og føler seg så sinnsykt bra. Der kjenner følelsen right? Energien er på plass, humøret er med og du er bare klar for å carpe that fucking diem for å si det mildt! Hehe.. Aaah. I dag våknet jeg med den følelsen og det var digg. Har ikke kjent den på en stund, men nå var humøret tipp topp. Jeg har fått trent ukens siste økt og det var en latterlig god overkroppsøkt. Det kommer film på instagram etterpå med 3 gode skulder øvelser fra dagens økt. Jeg har jobbet ferdig i dag og legger herved fra meg Mac´en for resten av kvelden. Kanskje.. Jeg har jo et lite problem akkurat med det. Når man jobber hjemmefra så er man liksom på jobb 24/7 og jeg er ikke flink til å ta meg fri for å si det sånn. Så i dag skal jeg faktisk prøve på det. Vi tenkte kanskje å dra på kino etterpå og se mumien. Jeg elsker jo eventyrfilmer så jeg er super gira på å se den. Og med ukens siste økt i boks og jobb ferdig så må man jo finne på noe. 

Anyway! Dette er min nr 1 girl power sang! ALLE jenter der ute burde ha denne på spillelisten sin og hvis man har en dårlig dag høre på den! Eller hvis man bare er i drit godt humør fordi det er en god dag selvsagt. Den gir et skikkelig boost! Dette er jo live versjonen, men det er hvertfall beyonce og nicki minaj med flawless (remix) I looove it!♥

56qgO0C82vY

BTW! Jeg kjenner også at jeg ikke har det syke godterisuget som jeg pleier å ha hver Lørdag så jeg tror faktisk jeg skal gi faen i spisekvelden min i dag og prøve meg på andre helg på rad uten å dytte trynet fullt av doughnuts og sjokolade. Det er ikke det at jeg nekter meg selv, men jeg kjenner at det ikke frister så mye som det pleier og da gidder jeg ikke presse det på baaare fordi det er Lørdag. Så jeg er litt stolt av akkurat det. For det er ikke lett for meg å skippe de Lørdagene altså. Men hvorfor ha spisekveld hvis det ikke er noe man har lyst på? Pluss at jeg merker jo hvor digg det er å se at dietten funker og siden det har gitt meg masse motivasjon så er jeg redd for å miste den motivasjonen hvis jeg fortsetter i disse gamle rutinene mine med å spise meg ihjæl hver helg. Så nå føler jeg at jeg er inne i en god flyt og NM formen kommer snikende som en liten skjult drage, snikende skinnybitch!

Ha en super Lørdag babes!♥

#trening #musikk #girlpower #blogg #treningsblogg #fitness #lørdag #juni
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg