Treningsglede!

//Sponset Innhold//

For meg handler treningsglede om så mye mer enn bare de resultatene man får kroppsmessig av å trene. For ja, selvfølgelig så er det et motivasjonsboost å se resultater fysisk, men trening er så utrolig mye mer enn det! Det å se forandringer fysisk tar lang tid og hvis det er den eneste motivasjonen man har for å trene så er det lett å gi opp fordi man fort blir utålmodig på de fysiske endringene. Og det å bygge muskler TAR TID! Som regel så får man et boost helt i starten og ting skjer veldig fort fordi kroppen responderer raskt og bra på treningen, men etterhvert så vil det flate litt ut. Hva gjør man da om man kun blir motivert av ytre faktorer? 

Det som motiverer meg aller mest er det å bli sterkere og ha progresjon styrkemessig. Den mestringsfølelsen man får av å knuse delmål man setter seg uke for uke og mnd for mnd er viktigere enn alt, for det er de som keeps me going! Ingenting gjør meg mer glad enn å klare en økning og kjenne at jeg føler meg sterk. I dag hadde jeg den beste beinøkta jeg har hatt på lenge og jeg økte i alle øvelser og hadde god teknikk. For det er jo litt viktig det å. Når man øker så skal man sørge for at teknikken fortsatt er innafor. Og i dag var shit on fleek for å si det sånn! BÆM! Alt satt der det skulle!

Jeg holdt på å begynne å grine av glede i dag når jeg hadde fullført 5 x 8 i knebøy med 65 kg! Sånn seriøst. Jeg kjente bare tårene presset på for jeg var så stolt av meg selv! Jeg hadde aldri trodd at JEG skulle klare å kjøre så tung knebøy. Og for MEG så er det grisetungt da jeg alltid har hatt problemer med knebøyen min og har lange lår. Etter jeg fikk tips om å teste et av programmene til Gunnar i Strongbody så har jeg hatt en sinnsyk progresjon styremessig og det føles fucking awesome!! Jeg økte også til 90 kg i rumensk mark i dag og det gikk som en drøm. 3 x 8 reps. Dette er fremgang og dette gir meg så sinnsykt mye motivasjon til å fortsette å pushe på! Jeg har så mange ganger holdt på å gi opp knebøy fordi det har vært et helvette å få en ok teknikk jeg kan bygge styrken videre på, men nå føles det som om alt er mulig og mitt første mål nå er å kjøre 5 x 8 med 70 kg! BAM! Jeg gleder meg til dagen jeg klarer det, for det SKAL skje! 

Nå er jeg bare mega motivert til å trene videre og jeg gleder meg til tiden fremover! Kroppen har respondert knallbra på diett og jeg kjenner og ser at ting skjer. Det føles bra. For jeg skal være ærlig. Bare for et par mnd siden så hata jeg så jævli. Motivasjonen sugde, jeg følte meg helt jævli og syntes ikke jeg var noe flink i det hele tatt. Så jeg trengte dette lille løftet. Man går gjennom gode perioder og dårlige perioder, men det viktigste er å ikke gi opp, man må bare se på hindrene som kommer som en utfordring. For ingenting kommer gratis og man må jobbe for det både i medvind og motvind. Det gjelder alt♥

Aldri slutt å ha trua på deg selv og at du kan klare det♥ Mindset is key!!

Tights HER! // Sneakers Zalando // Crop top H&M // Oransj crop hoodie BikBok

//Sponset Innhold//

#trening #motivasjon #treningsblogg #fitness #blogg #juni #sunn
3 kommentarer

Siste innlegg