Frustrert..

Endelig er dene helgen over. Siste skolehelg. Det skal bli super digg å slippe å pendle til Oslo annenhver helg. Eller.. Altså.. Nå skal jeg jo flytte hjem til Lørenskog anyway da så da er det jo null stress, men det er godt å få helgene tilbake. 

I går hadde jeg er DRIT dårlig dag. Du vet de dagene du bare føler deg sliten, slapp, dårlig energi, fæl og jævli. Yup! Den dagen da. Så meg i speilet og tenkte bare “ah, hell no”.. Også ble det ikke noe bedre av at jeg fikk en parkeringsbot fordi jeg hadde glemt å betale via appen på tlf min fordi jeg var så stressa på morningen. Bah.. Jesus christ! Jeg fikk også vite at siden jeg kom for sent på fredagen fordi jeg hadde glemt at vi begynte 10 fremfor 17 som vi gjør hver fredag. Hvor det var obligatorisk førstehjelp så må jeg ta den dagen om igjen eller så får jeg ikke tatt eksamen + at siden jeg har jobbet livet av meg de siste mnd så har jeg helt glemt å ta noen av de obligatoriske online testene jeg skal gjennom. Tiden har rett og slett bare løpt fra meg. Jeg har ikke hatt sjans til å gjøre alt og jeg skal innrømme at jobb har vært førsteprioritet.. Det viktigste har vært jentene mine å følge de opp hele veien♥ 

Så når jeg kjørte hjem i går så var jeg i litt sånn breakdown mode. Jeg følte meg bare ikke flink nok og tenkte “faen, nå fucka jeg opp det her også” Men jeg er ikke noen superwoman og jeg kan ikke få til alt og det er begrenset med tid jeg har. Men tårene presset på og jeg hadde lyst til å bare skrike ut. Jeg fikk jo samlet meg og kom hjem til Natalia og snakket litt med henne og det hjalp. Etterhvert så kom jeg meg på avsluttningsklassefesten og det var jo super koslig. Og en god avkobling for et innvendig stress. Det er jo ikke som at hele verden raser sammen for det blir jo kun å flytte noen datoer, men den følelsen av å ikke gjøre ting etter plan og skjema gjør meg skuffet over meg selv og litt små forbanna. 

Nå må jeg bare fokusere på det som er positivt og nå er det at jeg har vært kjempe flink med dietten min siden siste måling så i morgen gleder jeg meg faktisk til formsjekk igjen! Denne helgen har jeg ikke hatt noen spisedag rett og slett fordi det har vært så mye som har skjedd og tiden har flydd. Jeg har liksom glemt det. Og jeg er super stolt av det, for dere kjenner jo meg såpass nå at er det noe jeg lever for så er det sjokolade og doughnuts! Haha.. 

Jeg flytter om ikke lenge og kommer hjem igjen! Gleder meg umenneskelig mye og jeg har masse jobb å gjøre fremover! Det nytter ikke å gå og gnu på ting man ikke får gjort noe med, men heller fokusere på det positive og morsomme. Det er så mye som skjer de kommende mnd og jeg må holde fokuset. Eye on the price! Jeg kan ikke la meg vippe av pinnen. Lots of positive things ahead!

Håper dere har hatt en super start på uken og en fin pinse♥

#trist #stressa #treningsblogg #fitness #blogg #tanker #press
3 kommentarer
    1. Du er seriøst en av de råeste jentene jeg vet du – så ikke søøren om du skal stoppe her! Jeg blir såå glad, inspirert og motivert av både tekstene på bloggen, den gi-litt-mer-faen-i-alt-og-alle- holdningen på snapchat, og alle tips og triks på instagram. Fortsett å vær det forbildet du er, for den jobben gjør du så ekstremt bra.
      Klem fra fan

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg