Concrete Jungle - På de store guttas lekeplass..

  • 20.05.2016 kl. 17:43

//Sponset Innhold//


Jeg elsker og finne på litt sprell og her om dagen var vi på hinderløypen som tilhører militærleieren her vi bor på lille Rena. Dette er betong utgaven for det finnes en i skogen også som jeg "erobret" i fjor. Jeg synes det er så utrolig gøy å være aktiv på den måten og ikke bare lift heavy shit. Det å bevege kroppen på en litt annen måte gjør mye med humøret. Her er det utfordringer både fysisk og psykisk for man må pushe seg ganske mye og kanskje overvinne noen små frykter man har. En av mine er at jeg ikke liker å hoppe fra over normale høyder. Men bortsett fra det er disse hinderbanene helt sinnsykt morsomme! Og med dette freshe antrekket var jeg fit for fight...Thights fra X-Life HER! // Sportsbh fra URBAN 
(Thightsen er på 50% og koster kun 300,- så ikke vent for lenge, den er straks utsolgt)Det var en super dag og det skal absolutt gjentaes! Det ble masse kule bilder derfra også så dette blir den faste photoshoot plassen. Hehe.. Det ble både litt tull, poseringer og krabbing i sand. En perfekt dag i solen med andre ord.

Nå skal jeg lage meg litt middag også skal jeg dra og kjøre en rygg og bicep økt litt senere. 

Jeg har forresten vært helt vill på shopping i dag.. Gleder meg masse til å dele med dere alt det fine jeg har kjøpt i løpet av helgen♥ Jeg driver og vurderer å kjøre shoppestopp i Juni for nå har det vært brutalt! Hehe.. Noen som kjenner seg igjen? 

Ha en super fredag fininger!♥

//Sponset Innhold//

 

Utetrening fra helgen med en morsom film..

  • 10.05.2016 kl. 14:54

//Sponset Innhold//

Siden det var knallvær så måtte man jo komme seg ut! Kan ikke sitte inne når solen titter frem for første gang siden 1993 føles det som Så vi bestemte kjapt at hoppbakken skulle erobres til min store forvilelse. Haha.. Jeg har jo ikke kjørt kardio siden i fjor sommer. Som jeg har nevnt tidligere så var jeg RAM på trappeintervaller i hoppbakker frem til jeg var med på tough viking og etter det var det liksom ikke like viktig. Da var det pumpe jern som ble gøy! Men vi kom oss ut vi etter en nydelig frokost på terassen med grove proteinpannekaker og friske bær♥

Det var bare helt nydelig å sitte ute og spise frokost! Endelig kommer sommeren♥ Bare se så fornøyd! Men munnen full av pannekake og et superglis!

Ser jo litt gal ut, men de gale har det godt. Og kniv og gaffel.. Hva skal man med det da? 
Så var det opp og UT, må jo ha litt utendørs bilder på denne treningsbloggen å? 

Etter trapp nr 1 som er MEGA lang ble det en bitteliten pit stop for å ta dette bildet her! Så var det bare og fortsette til trapp nr 2 ↓

 Jeg var jo lettere ambisiøs så jeg begynte jo med doble steg oppover og da ble det fort tungt. Det blir jo faktisk gående utfall i oppoverbakke. Så det føltes som om beina mine skulle sprenge på et tidspunkt. Men.. Jeg overlevde. Var bare å skru av hjernen som sa "stopp nå dør du" og fortsette og tråkke. Og etter heseblesende trappetråkking og syre i beina fra helvette for å si det rett ut så kom man omsider opp og da var det velfortjent med en liten pause i sola.

Man kan fint kjøre i gang en liten utegym når man har sånne trapper i nærheten. En liten mageøvelse i mellom slagene er jo ikke å forakte

wfI1x0snrqw
 
Det er synd det blir så dårlig kvalitet på youtube filmene. Du kan se den på instagrammen min HER! Hvor jeg synes kvaliteten er bedre. Jeg må bare dele denne andre filmen også! Haha, huff jeg dør! Denne filmen ble filmet før den over her: 
 
KHzrltStO-Y
 
Stakkars snille kjæresten min som alltid stiller opp for meg og bildenen mine. De fleste treningsvideoene filmer jeg selv, men bildene skal han ha æren for de fleste gangene. Nå går ting ganske raskt og jeg er ikke like pirkete som før, men du er gull du gutten min som gidder! ♥ X: Noen flere som har snille kameramenn/venninner? ♥
 
Jeg hadde jo selvfølgelig med meg en boks TRUE på denne lille ekspedisjonen! Og selvfølgelig måtte jeg gå for den boksen som matchet antrekket ;) Hehe.. Blåbær/Acai er super fresh og smaker sommer all the way. Får ikke blitt bedre enn det!
 
 
 
Så nå er det bare og ønske sommeren velkommen og nyte disse solfylte dagene med en tur ut! 
Thightsen får du selvfølgelig hos X-Life! Trykk HER! for å komme direkte til den♥

  
Ha en nydelig dag fininger! 

//Sponset Innhold//

Ute trening! :)

  • 26.12.2015 kl. 18:40

Håper alle sammen koser seg max i jula, det har jeg gjort hvertfall;)
Her har det gått i konfekt til frokost, kransekake til lunsj og julemat til middag og jeg har kost meg så masse med familien min!
Det er godt og ha slike pauser fra strikt kosthold, men jeg må inrømme at jeg trives best når jeg følger makroene mine og spiser riktig med hensyn til min trening.

Siden Januar nærmer seg med stormskritt, det er mildt ute og vi vil bli kvitt litt julegains så tenkte jeg at jeg skulle legge ut et innlegg om trening utendørs.


Var ute med mamma og gikk tur i dag og da ble det litt øvelser innimellom også. 

Dette er perfekt for deg som kanskje ikke liker deg så godt på et stappfullt treningsenter eller for deg som trives best ute og liker og jogge eller gå turer.

Dette er jo øvelser du strengt talt kan gjøre hjemme også med en stol eller sofa kant.


Denne er knall god for å styrke ben og rumpe samt balansen.
Når du tråkker opp så spark det beinet du ikke står på litt bakover og stram rumpa godt
(Og nei, jeg har ikke på meg truse under thightsen :P Det er sømmen som blir stram fordi jeg løfter benet mitt opp :P)


Denne kjenner dere jo sikkert godt til.
Marghat, men fy så god for rumpa!
Sørg for å gå dypt nok og at det fremste benet ditt er ca 90 grader og at det er det benet du konsetrerer deg om å løfte deg opp med.
Det benet som "hviler" på bänken skal brukes minst mulig.
Men selvfølgelig, når du kommer til det punktet det blir for tungt så hjelp heller til med det bakre benet for å tyne musklene maks og kanskje få 2-3 reps ekstra. 
Det er de som har mye å si;)


Her er det en bredere benstilling enn vanlige squats for da bruker man bekkenet ekstra og man får vedig godt utbytte av squat´en.
La tærne peke god ut på hver side og konsentrer deg om å gå rett opp og ned med stramt bekken.
Du kan også selvfølgelig også kjøre denne på treningstudio i smith maskin f.eks.

Tenkte også og vise litt forskjellige push up varianterHer er det vist vanlig push up og smal push up på benk.
Forskjellen er: 
Vanlig - Tar mer på skuldre og bryst.
Smal - Tar mer på triceps (grevinnehenget)Skrå push up er fin for bryst samt at den er litt "lettere" enn vanlige push ups så det kan lønne seg og starte her hvis vanlige er for tungt.
Da kan man heller ta noen reps ekstra :)

Denne her gjør det litt tyngre igjen, men siden jeg på bildet kjører den på høyere nivå en bakkenivå blir den igjen litt enklere.
Er du sterk nok så kjør den på bakkenivå ;) 
Eller kjør flere reps.

Jeg tenker at hvis man kjører disse øvelsene 3 x max repetisjoner så har man gjort en knall god jobb! :) 
Kom igjen å prøv! ;) 

Gi meg gjerne tilbakemelding hvis du tester det ut.Bare henger litt her jeg forresten..

Det er deilig å ha litt alternativ trening for å holde det gøy og spennende! 

Også er det god å få et lite avbrekk fra treningstudio også.


Håper dere koser dere masse videre i romjulen og nyter fridagene :)Lykke til fininger♥

Christine Kamphaug - Treningsblogg

4 Plass NM i Bikini Fitness Høsten 2016 som Debutant. Online coach - Strongbody.no. En treningsblogg full av tips til både trening og kosthold. Og ellers meg og mitt lille univers! En doughnut elskende fitness jente. Nysgjerrig på coaching? Mail meg uforpliktende på christine@strongbody.no så sender jeg deg informasjon om hvordan det hele er lagt opp!

FollowFollow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no